ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΟΦΑΔΩΝ

Νέες πολύωρες διακοπές της λειτουργίας αντλιοστασίων προγραμματίζονται τις επόμενες ημέρες προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα άρδευσης στα καταληκτικά σημεία του αρδευτικού δικτύου.

Με απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου άρδευσης Νομού Καρδίτσας, από αύριο Σάββατο και μέχρι την Τετάρτη θα διακοπεί η λειτουργία των αντλιοστασίων στους Δήμους Καρδίτσας και Σοφάδων που αντλούν νερό από το συλλεκτήρα Λείψιμο.

Συγκεκριμένα, χθες συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο για τη διαχείριση των υδάτων στο Νομό Καρδίτσας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που προέκυψαν στην ομαλή διεξαγωγή της άρδευσης στα καταληκτικά σημεία του αρδευτικού δικτύου.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να γίνει διακοπή λειτουργίας όλων των αντλιοστασίων που αντλούν από τον συλλεκτήρα Λείψιμο, από την εκτροπή στο φράγμα του ποταμού Καράμπαλη και σε όλο το μήκος του, στους Δήμους Καρδίτσας και Σοφάδων (Δ.Δ. Μέλισσας, Πτελοπούλας, Αγ. Θεοδώρων, Σταυρού, Καρποχωρίου, Αγ. Παρασκευής).

Η διακοπή της λειτουργίας των αντλιοστασίων θα γίνει το Σάββατο 3 Αυγούστου από ώρα 22:00 έως την Κυριακή 4 Αυγούστου ώρα 22:00. Παράλληλα τη Δευτέρα 5 Αυγούστου από ώρα 22:00 έως την Τρίτη 6 Αυγούστου ώρα 10:00 και παράλληλα την ίδια ημέρα από ώρα 22:00 έως την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 10:00.