Μέσα σε ένα κλίμα χαράς, ευτυχίας και όμορφων συναισθημάτων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η 4η τελετή ορκωμοσίας 17 νέων αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας & Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, έστω και διαδικτυακά, λόγω των ειδικών συνθηκών!

Τους αποφοίτους χαιρέτησε η Πρόεδρος του Γενικού Τμήματος Λάρισας Καθηγήτρια Γεωργία Γκαράνη και ο Διευθυντής του ΠΜΣ Καθηγητής Ιωάννης Παπαδόπουλος, ενώ συμμετείχαν και οι διδάσκοντες του ΠΜΣ: οι καθηγητές Νταλός Γεώργιος, Σκαρβέλης Μιχαήλ, Καραγεώργος Αντώνιος, Καραγκούνη Γλυκερία, Ντιντάκης Ιωάννης.

Ακολούθησε η καθομολόγηση των 17 αποφοίτων του ΠΜΣ, οι οποίοι – με αλφαβητική σειρά – ήταν οι:

Βακαλάς Χρήστος

Βούκια Γεωργία

Δεμερτζή Χριστίνα

Διβράμης Ανδρέας

Ευγενειάδης Αναστάσιος

Κουκουτσέλος Ευάγγελος

Λαμπρογεώργου Παναγιώτα

Μαγγίνας Δημήτριος

Μάμαλης Γρηγόριος

Μόρμορη Ανδρούλα

Μπόθος Ιωάννης

Μπουρελλάς Μιχαήλ

Ντίνος Νικόλαος

Παπαδοπούλου Θεοδώρα

Ρούντος Γεώργιος

Τζουβάρας Κων/νος και

Χούσος Χρήστος.

Τον όρκο είπε ο κ. Μπόθος Ιωάννης, που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.

Ο Δ/ντής του ΠΜΣ Ιωάννης Παπαδόπουλος έκλεισε τον χαιρετισμό του ως εξής: «Σας ευχόμαστε τις καλύτερες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο ταξίδι της επαγγελματικής σας ζωής, και να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε. Θα έχετε πάντα μια θέση στον νου και στην καρδιά μας, γιατί πραγματικά συμμεριστήκαμε τις αγωνίες σας και τη μεγάλη σας προσπάθεια! Δεχθείτε και πάλι τα πιο θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μας!».