Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Τιμόθεου


Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης επί την ιερά μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος.
Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Σύρου Δωροθέου, Μεσσηνίας Χρυσοστόμου, Κηφησίας Κυρίλλου, Φθιωτιδος Συμεών, Τρίκκης- Σταγών Χρυσοστόμου, Ιλίου Αθηναγόρα, Κιλκισίου Βαρθολομαίου και Λαγκαδά Πλάτωνα.
Δεκάδες πιστοί και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών ευχήθηκαν στον κ. Τιμόθεο υγεία και μακροημέρευση. Παρόντες ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, οι βουλευτές Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός και Ασημίνα Σκόνδρα, ο Περιφερειάρχης κ. Κωστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Νούσιος, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος, Αντιδήμαρχοι και Περ. Σύμβουλοι. Ο Μητροπολίτης δέχθηκε τις ευχές και ευχαρίστησε εγκάρδια τους παριστάμενους και όλους όσοι του ευχήθηκαν τιμώντας την εορτή αλλά δεν κατέστη εφικτή η παρουσία τους.