Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν τα έξι άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση του Τμήματος Συγκοινωνιών

Ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα έξι άτομα που φέρονται να έχουν εμπλοκή στην υπόθεση που αφορά το Τμήμα Συγκοινωνιών της Π.Ε. Καρδίτσας και η οποία άρχισε να ελέγχεται το πρωί της Πέμπτης από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.
Πληροφορίες του «Νέου Αγώνα» αναφέρουν ότι πρόκειται για τρία άτομα από το Τμήμα Συγκοινωνιών και ακόμη τρία από Σχολές Οδηγών, ενώ η έρευνα φέρεται να αφορά στην έκδοση επαγγελματικών διπλωμάτων. Τα έξι άτομα που πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Καρδίτσας, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν μέχρι την Τέταρτη.
Όπως αποκάλυψε στο χθεσινό ρεπορτάζ η εφημερίδα, στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν «έφοδο» το πρωί της Πέμπτης στην υπηρεσία και τη «σφράγισαν» προκειμένου να διενεργήσουν τις έρευνες τους. Παράλληλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας προσήλθαν αρκετά άτομα για καταθέσεις. Επιπλέον, έρευνες έγιναν και στα Τρίκαλα.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης κάποια άτομα μεταφέρθηκαν στην Αθήνα στην έδρα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και χθες το μεσημέρι επέστρεψαν στην Καρδίτσα για να περάσουν την πόρτα του ανακριτή.