Άλλος ένας θάνατος νέου ανθρώπου από κορονοϊό καταγράφηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. πρόκειται για μια 44χρονη μητέρα από τον Ριζόμυλο, η οποία έχασε τη μάχη που έδινε εδώ και μέρες με τον φονικό ιό, χθες το μεσημέρι, στη ΜΕΘ covid του Αχιλλοπούλειου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε νοσηλευθεί αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από όπου έλαβε εξιτήριο πριν δύο περίπου εβδομάδες. Εμφάνισε όμως επιδείνωση και την περασμένη Πέμπτη εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου και διασωληνώθηκε αμέσως. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και χθες άφησε την τελευταία της πνοή.

Η άτυχη 43χρονη δεν αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα., όμως ήταν ανεμβολίαστη. Μετά τη διάγνωσή της με κορωνοϊό παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι. Όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, διότι έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε επίσης για νοσηλεία ο γιός της, μαθητής του Λυκείου, καθώς επίσης παρουσίασε βαριά συμπτωματολογία.

Όταν το παιδί αρνητικοποιήθηκε ζήτησε να πάρει εξιτήριο και η ίδια από το Νοσοκομείου. Παρά τις συστάσεις των γιατρών επέμεινε να αποχωρήσει και να συνεχίσει κατ’ οίκον νοσηλεία. Όμως οι επιπλοκές που είχε υποστεί ο οργανισμός της ήταν εκτεταμένες. Πριν από λίγες μέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι γιατροί που την εξέτασαν διέγνωσαν ότι η υγεία της επιδεινώθηκε. Έδωσαν αμέσως εντολή να μπει σε μηχανική υποστήριξη και διασωληνώθηκε. Χθες το απόγευμα κατέληξε μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας βυθίζοντας την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους σε βαρύ πένθος. Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι από κορωνοϊό νοσεί επίσης και ο σύζυγός της. Σύμφωνα με το συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας η κλινική του εικόνα δεν εμπνέει ανησυχία.