Να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη διεξαγωγή μόνο του πρώτου γύρου αποφάσισε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, με την προϋπόθεση πως θα επιτραπεί η διεξαγωγή των αγώνων. Παράλληλα, ενημέρωσε πως όσες ομάδες δεν συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες ΕΠΣ, ενώ όρισε ως ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος την Κυριακή 28/03/2021.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021.

Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.»