Συγκινητικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν πριν την έναρξη του Θεσσαλικού ντέρμπι στο Στάδιο όταν οι παίκτες της Αναγέννησης άφησαν από ένα λουλούδι στο πανό που είχαν αναρτήσει οι φίλοι της ομάδας από τη ΛΕΦΑΚ με τη φωτογραφία του Θωμά Τσιώκου που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Ο 52χρονος πιστός φίλαθλος της ομάδας, λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με την Καβάλα που ήταν το τελευταίο που παρακολούθησε, υπέστη ανακοπή καρδιάς και βύθισε στο πένθος και στην οδύνη τους αγαπημένους του ανθρώπους, αλλά και την κοινότητα της Αναγέννησης.
Οι φίλοι του στη ΛΕΦΑΚ φρόντισαν μάλιστα στο κάθισμα του Θωμά στην εξέδρα, να αποθέσουν ένα μπουκέτο κίτρινα λουλούδια κι ένα αυτοκόλλητο που έγραφε “παρών”.

Συγκίνηση και απο το σύνθημα των ULTRAS GATE 3 (“αδέλφια ζείτε”) που ακολούθησε μέσα σε χειροκροτήματα και των υπολοίπων φιλάθλων που βρέθηκαν  στο Στάδιο.

Ο Θωμάς θα μας λείψει πολύ, αλλά με κάποιο τρόπο, όπως συμβαίνει με τη μεγάλη κιτρινόμαυρη παρέα που βρίσκεται στον ουρανό, θα παρακολουθεί την Αναγέννηση και θα είναι κοντά μας.

Αλλωστε, οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνούν…