Το ότι η Αναγέννηση κινείται πλέον σε ένα άλλο επίπεδο που δεν έχει καμία σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, φαίνεται όχι μόνο από τις μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες είναι εντυπωσιακές αλλά και από την οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Οι “κιτρινόμαυροι” ανακοίνωσαν χθες με κάθε επισημότητα και με λεπτομέρειες όλα τα πρόσωπα που θα συγκροτούν την τεχνική ηγεσία, αλλά και το τιμ που θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας στη νέα μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της.
Με επικεφαλής τον Περιλή Αμανατίδη στη θέση του προπονητή και όλα τα στελέχη που συγκροτούν το αγωνιστικό προφίλ του συλλόγου.

Ας δούμε αναλυτικά πως παρουσιάζονται μέσα από την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα πλαισιώσει τον προπονητή μας, κ. Περικλή Αμανατίδη.

Βοηθός προπονητή: Αλέξανδρος Κούρτογλου.

Ο Αλέξανδρος είναι κάτοχος UEFA A, ενώ βρισκόταν και την περσινή σεζόν στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης: Φάνης Τζατζάκης.

Ο Φάνης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ενώ κάνει το Διδακτωρικό του στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία τρία χρόνια συνεργάζεται με τον προπονητή μας, κ.Περικλή Αμανατίδη, κατακτώντας ισάριθμες ανόδους.

Γυμναστής-Προπονητής Φυσικής κατάστασης: Δημήτρης Αετόπουλος.

Ο Δημήτρης υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ της περασμένης σεζόν.

Προπονητής Φυσικής Κατάστασης-Προπονητής αποκατάστασης-Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης Ακαδημιών: Γιώργος Κεφαλάς.

Ο Γιώργος έχει υπάρξει στο προπονητικό τιμ της Αναγέννησης κατά το παρελθόν, ενώ έχει θητεύσει σε Λεβαδειακό και Παναχαϊκή.

Αναλυτής ομάδας: Σπύρος Πλακιάς.

Ο Σπύρος κάνει μεταπτυχιακό Sports ανάλυση στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.
Υπεύθυνος τμήμα scouting – Συνεργάτης προπονητή: Γιάννης Τσακμακίδης. Ο Γιάννης είναι κάτοχος UEFA Α, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της Αναγέννησης .

Προπονητής τερματοφυλάκων Ακαδημιών: Θωμάς Μπουντόλος:

Ο Θωμάς βρίσκεται επί σειρά ετών στο τεχνικό τιμ της Αναγέννησης.

Επικεφαλής Ιατρικού τιμ: Μιλτιάδης Γεωργούσης.

Ο Μιλτιάδης είναι ορθοπεδικός χειρούργος –αθλητίατρος- Διευθυντής Α΄ Ορθοπεδικής Ρομποτικής χειρουργικής στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Επικεφαλής φυσιοθεραπευτής: Θωμάς Φυτσιλής.

Ο Θωμάς υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια την Αναγέννηση και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

Μασέρ ομάδας: Βασίλης Γκαντής.

Ο Βασίλης υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου της και της περσινής σεζόν.

Γενικός Αρχηγός: Βαγγέλης Αγγέλης.

Η διοίκηση της Αναγέννησης με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Δημήτρη Παπαδημητρίου, συνεχίζει την οργάνωση του Συλλόγου σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα, ώστε να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί.
Θα θέλαμε να τους καλωσορίσουμε στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης!»