Λουκέτο σε δυο φωτογραφεία στα Τρίκαλα έπειτα από τη βεβαίωση φορολογικών παραβάσεων στους ιδιοκτήτες τους. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας και μια γυναίκα εμφανίστηκαν σε φωτογραφεία της πόλης προσποιούμενοι πως είναι ζευγάρι και… μελλόνυμφοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του γάμου τους.

Ζήτησαν να δουν προηγούμενες δουλειές των φωτογράφων, οι οποίοι με χαρά μεγάλη και προθυμία τους παρουσίασαν τα άλμπουμ τους. Σε ένα σημείο οι εφοριακοί τους ρώτησαν για τις τιμές και εκείνοι άρχισαν να διαπραγματεύονται. Αν οι πελάτες ήθελαν να πληρώσουν «μαύρα» θα γινόταν έκπτωση, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Τότε οι εφοριακοί σταμάτησαν, αποκάλυψαν την πραγματική τους ταυτότητα και ζήτησαν να βγάλουν όλα τα παραστατικά (τιμολόγια από τα μυστήρια κλπ.). Οι ιδιοκτήτες ήταν αργά να δικαιολογηθούν και να καλύψουν τα όσα έκαναν. Επιβλήθηκαν πρόστιμα και σφράγισμα των καταστημάτων καθώς βεβαιώθηκε σειρά φορολογικών παραβάσεων.