Ο θάνατος του 25χρονου έχει σοκάρει την Τζόρτζια – Ο μικρός έπαιζε με το γεμάτο όπλο και σκότωσε τον πατέρα του

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην Τζόρτζια των ΗΠΑ όταν ένας 25χρονος πατέρας βρήκε τραγικό θάνατο από το όπλο που είχε μέσα στο σπίτι του και χρησιμοποίησε ο σχεδόν δύο ετών γιος του.

Ο άτυχος Ντάστιν Γουόλτερς, 25 ετών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 5 Δεκεμβρίου. Νωρίτερα οι αστυνομικοί τον βρήκαν να υποφέρει από πυροβολισμό πηγαίνοντας στο σπίτι του έχοντας απαντήσει σε κλήση από γειτονικό σπίτι που άκουσε τον ήχο από την εκπυρσοκρότηση του όπλου. Μεταφέρθηκε στο Memorial Medical Center, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και πέθανε λόγω των τραυμάτων του.

Η αστυνομία, όπως μεταδίδει η Daily Mail λέει ότι πυροβολήθηκε κατά λάθος από το παιδί του το οποίο δεν είναι ούτε δύο ετών. «Η προκαταρκτική έρευνα διαπίστωσε ότι ο Γουόλτερς τραυματίστηκε όταν ένα μικρό παιδί, που ήταν μόλις κάτω των 2 ετών, βρήκε και πυροβόλησε το πιστόλι, χτυπώντας τον Γουόλτερς», ανέφερε η αστυνομία. Λεπτομέρειες της έρευνας που σχετίζονται με το περιστατικό δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, όταν οι ερευνητές είπαν ότι ένα παιδί ενεπλάκη στον πυροβολισμό.

pateras-paidi-5

Οι ερευνητές δεν έχουν αποκαλύψει τον τύπο του όπλου που χρησιμοποιήθηκε, αλλά επιβεβαίωσαν ότι τα μέλη της οικογένειας του θύματος ήταν παρόντα στο σπίτι όταν ακούστηκε ο πυροβολισμός. Πρόσθεσαν ότι το περιστατικό ήταν «τυχαίο». Δεν είναι σαφές εάν κάποιοι συγγενείς αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις για τον πυροβολισμό.

Το θύμα κηδεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου στο Ρίνκον της Τζόρτζια, τη γενέτειρά του.

Πηγή: protothema