Έντονο «άρωμα Καρδίτσας» έχουν τα reality του φετινού χειμώνα. Μετά το masterchef και τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Χασιώτη σε αυτό, έρχεται και η “Φαρμα” στην οποία μάλιστα θα συμμετέχουν τρεις επώνυμοι με άμεση ή έμμεση σχέση με την Καρδίτσα.

Στο σόου που θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, θα δούμε δύο ομάδες παικτών που θα πρέπει να επιβιώσουν και να αντεπεξέλθουν σε μια απομονωμένη φάρμα, χωρίς την διευκόλυνση των σύγχρονων συνθηκών ζωής. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλλιεργούν χωράφια και θα εκτρέφουν ζώα, χωρίς ρεύμα. Προς το τέλος του παιχνιδιού οι δύο ομάδες θα γίνουν μία και ο νικητής θα κερδίσει 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Σε αυτό το αγροτικό reality λοιπον θα συμμετέχουν ο γεννημένος και μεγαλωμένος στους Σοφάδες δημοσιογράφος και παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας, ο Καρδιτσιώτης Κώστας Γκρέκας μοντέλο και ηθοποιός και ο γνωστός ηθοποιός Θανασης Βισκαδουράκης η σύζυγος του οποίου είναι από τον Βλοχό τον οποίο επισκέπτεται πολύ συχνά και ο ίδιος. Και οι τρεις μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο reality και τις δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Κώστας Γκρέκας: «Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος, αν πάνε όλα καλά και μπω. Εντάξει είναι δύσκολα χωρίς ρεύμα μη λέμε βλακείες. Είχε ο παππούς μου παλιά ζώα, τώρα έχει ο πατέρας μου, εντάξει μου αρέσει αυτό το concept. Είμαι ομαδικός άνθρωπος, μου αρέσει η συμβίωση».

Θανάσης Πάτρας: «Ήρθα να κάνω εξετάσεις. Εγώ κατάγομαι από χωριό. Είμαι και εγώ από Καρδίτσα. Πηγαίνω Καρδίτσα και φτάνω στο Δομοκό και βλέπω κάτω το καταπράσινο τραπεζομάντηλο με τα χωράφια. Είναι κάτι πολύ γνώριμο για μένα. Είναι δύσκολο, είναι μανίκι δε το συζητάμε αλλά πιστεύω θα κόψω το κάπνισμα. Είναι πολύ σημαντικό, για αυτό το κάνω».

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Βαρέθηκα να κάθομαι πάμε μέσα να το διασκεδάσουμε. Μόλις εχθές έφτασα από Καρδίτσα. Bοηθάω τον πεθερό μου τον Κώστα, τώρα τον Μάρτιο θα βάζαμε ντομάτες. Με τα ζωάκια το χω».