Η Αναγέννηση κατόρθωσε να κλείσει τη θριαμβευτική αγωνιστική περίοδο παραμένοντας αήττητη ως η μοναδική ομάδα σε όλες τις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 6′ (Αναστασίου) από τον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο, σ’ ενα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αφού όλα είχαν κριθεί, κατόρθωσε δέκα τρία λεπτά πριν το φινάλε να φθάσει στην ισοφάριση με τον Τσιρογιάννη (77′) και λίγο αργότερα (83′) με τον ίδιο παίκτη να κάνει την ανατροπή και να πιστοποιήσει με τον πιο εμφατικό τρόπο, μ’ αυτή την επίδοση που αποτελεί ρεκόρ, την εξαιρετική φετινή της παρουσία!

Οι “κιτρινόμαυροι” μπορεί να μην έφθασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης στο ματς που έγινε για το φινάλε των play off, αλλά αρνήθηκαν και αυτή τη φορά να χάσουν!!!

Μάλιστα στα τελευταία λεπτά έπαιζαν και με αριθμητικό μειονέκτημα καθώς αποβλήθηκε ο Κουτρομάνος.

Οχι μόνο κατόρθωσαν να απαντήσουν στο γκολ που δέχθηκαν απο την ομάδα της Μαγνησίας που έκανε τη δική της φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου στην κανονική περίοδο (υπέρβαση για την ίδια), αλλά να κλείσουν τη χρονιά με νίκη!

Δυστυχώς η γιορτή που ετοιμαζόταν για την κατάκτηση της ανόδου, ματαιώθηκε λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Απαντες πλέον στρέφουν την προσοχή τους και όλη τους την ενέργεια στην οργάνωση του συλλόγου για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του, την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της super league 2.