«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών η Πρόεδρος του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» Κατερίνα Γκανάτσιου.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη και ώρα 12μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρδίτσας.

Η Ερμιόνη Γιαννάκου, ιδρυτικό μέλος του Διασώζω έγραψε τα εξής στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Πριν από λίγες ώρες έφυγε από την ζωή η Κατερίνα μου . Για όσους μας γνωρίζουν και μας στηρίζουν από μακριά, η Κατερίνα ήταν αυτή η ψηλή, λεπτή γυναίκα, με τα κοντά, γκρίζα μαλλιά, που εμφανιζόταν πάντα στις φωτογραφίες να έχει αγκαλιά  ένα κοκαλιασμενο σκυλί που μόλις θα είχαμε βγάλει από ένα χαντάκι, να παρηγορεί το φοβισμένο κουτάβι στο τραπέζι του κτηνιάτρου, να δίνει φάρμακα, να ταΐζει και να χαϊδεύει όλα τα ορφανά μας. Για όσους μας ξέρουν και από κοντά, η Κατερίνα Γκανατσιου ηταν η πρόεδρος του Διασώζω, ήταν παρούσα πάντα, στα δύσκολα και στα ευχάριστα, ηταν στην πρώτη γραμμή, διακριτική και λιγομίλητη. Ήταν πάντα εκεί. Για την οικογένεια της ήταν σύζυγος, μητέρα,,γιαγιά, κόρη και αδερφή .

Για μένα ήταν η καλύτερη μου φίλη, το στήριγμα μου, ο άνθρωπος που θα εμπιστευομουν ακόμη και την ζωή μου, η αδερφή ψυχή μου. Τα πάντα μου. Έφυγε η Κατερίνα μου και εγώ έμεινα πίσω σμπαράλια».