Έχασε τα… άχαστα η Αναγέννηση στο παιχνίδι που έγινε στην Ηγουμενίτσα και παραχώρησε τελικά ισοπαλία 0-0 στον τοπικό Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league 2!

Οι “κιτρινόμαυροι” έπαιξαν μονότερμα τους αντιπάλους τους, δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών για να φθάσουν στο πολυπόθητο γκολ, αλλά δεν πανηγύρισαν έστω κι ένα μ’ αποτέλεσμα ο Θεσπρωτός να πάρει έναν ανέλπιστο βαθμό σ’ ενα παιχνίδι που μόνο αμύνονταν!

Η ομάδα της Καρδίτσας ήταν… “μαλωμένη” με τα αντίπαλα δίχτυα αφού όλες τις φορές που βρέθηκε απέναντι από την εστία του Κίναλη με προϋποθέσεις, είτε από αστοχία των παικτών της , είτε από καταπληκτικές αποκρούσεις του αντιπάλου τερματοφύλακα δεν κατάφερε να προηγηθούν.

Χαρακτηριστικές οι στιγμές που περιγράφονται στο “φίλμ του αγώνα” και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε στο 3ο λεπτό και ανήκε στην ομάδα μας. Ο Καρανίκας έκανε τη σέντρα, ο Μπιανκόνι έκανε την κεφαλιά όμως ο Κίναλης μπλόκαρε.
Στο 10ο λεπτό ο Βιδάλ εκτέλεσε το φάουλ, ο Γκίνη πήρε την κεφαλιά, όμως ο Κίναλης μπλόκαρε ξανά.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζιώγας έκανε την κεφαλιά, ο Γκέκας απέκρουσε και απομάκρυνε εκ νέου σε κόρνερ.
Στο 18ο λεπτό ο Βιδάλ σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Νέα ευκαιρία για την ομάδα μας στο 22′. Ο Καρανίκας σέντραρε, ο Γκίνη έστρωσε στον Δημούτσο, το σουτ του οποίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κίναλη.
Η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί φάσεις μπροστά από την εστία του Κίναλη. Ο Βιδάλ έδωσε στον Μπαντιμπανγκά, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 25ο λεπτό ο Κουτρομάνος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λαρρέα πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα νέα τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Βιδάλ με ωραία προσπάθεια, έβγαλε τη σέντρα, ο Γκίνη έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Κίναλης απέκρουσε με δεύτερη προσπάθεια.
Στο 33ο λεπτό ο Γκίνη έδωσε ωραία στον Μπιανκόνι, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ο Κίναλης όμως τον πρόλαβε και κέρδισε το φάουλ.
Τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για την ομάδα μας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο 45ο λεπτό. Αρχικά ο Μπιανκόνι έδωσε στον Μπαντιμπανγκά που σούταρε με τον Δημητρούλα να διώχνει πάνω στη γραμμή. Αμέσως μετά ο Βιδάλ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πλέγας έπιασε την κεφαλιά, με τον Κίναλη να αποκρούει, ο Πλέγας έγινε αποδέκτης της μπάλας εκ νέου, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να είναι κυρίαρχη, να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, όμως να μην έχει πετύχει το γκολ, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμένει.
Η ομάδα μας συνέχισε και στην επανάληψη να ψάχνει το γκολ.
Στο 64ο λεπτό ο Μπενγκόα βρέθηκε απέναντι στον Κίναλη, όμως το πλασέ του πέρασε κόρνερ. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο ίδιος, ο Λαρρέα πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, όμως ο Κίναλης απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουτρομάνος έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Νέα τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας. Στο 75ο λεπτό ο Μπιανκόνι βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Κίναλη να αποκρούει ξανά, ο Μάνιος έγινε αποδέκτης της μπάλας έκανε το γύρισμα, ο Γκίνη από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 89ο λεπτό ο Μπενγκόα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα κοντραρε και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.»

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κίναλης, Πάνος (46′ Γεωργούσης), Δημήτρουλας, Γκρανσιέρ, Βασιλάκης, Λύγκας (77′ Ρομέρο), Ζιώγας, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (70′ Στεργίου), Πούφλης (85′ Βαταμίδης), Μπονίγια

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γκέκας, Καρανίκας, Κοτσώνης, Λαρρέα, Κουτρομάνος(85′ Γκουεγέ), Δημούτσος(85′ Μπάλλας), Πλέγας, Γκίνη, Βιδάλ(Μπενγκόα) Μπαντιμπανγκά(Μάνιος) και Μπιανκόνι(80′ Κουτσιανικούλης)