Ήμουν νιος και γέρασα λέει η παροιμία και στην περίπτωσή μας δεν υπάρχει πιο ταιριαστή… περιγραφή!
Με αφορμή τις πραγματικά απαραίτητες και πολύ σημαντικές εργασίες αναβάθμισης του Σταδίου που δρομολόγησε και ολοκληρώνει ο Δήμος Καρδίτσας, το «καρκίνωμα» της κλειστής ανατολικής εξέδρας έρχεται αναπόφευκτα και πάλι στο προσκήνιο.

Είναι αυτό που μετριάζει τη χαρά μας και εξακολουθεί να καταστρέφει την ωραία αισθητική που θα μπορούσε να υπάρχει στο μεγαλύτερο «αθλητικό στέκι» της περιοχής μας!

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά ΔΕΚΑ ΕΞΙ ολόκληρα χρόνια, από την ώρα που μπήκε το λουκέτο, παραμένει ως ένα άχαρο τσιμεντένιο ντεκόρ που “μεσιάζει” τη δυναμική του χώρου (και φυσικά της ομάδας που τον χρησιμοποιεί) και παρουσιάζει μια θλιβερή και στρεβλή εικόνα από την ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, όπως αυτά στα οποία πρωταγωνιστεί η Αναγέννηση διαχρονικά!

Μια υπόθεση που παραμένει ανοιχτή, ένα πραγματικό“γεφύρι της Αρτας”, μια ιστορία που δεν τιμά κανέναν απ’ όσους διακυβέρνησαν τούτο τον τόπο και τον εκπροσώπησαν στα κέντρα αποφάσεων σε περιφερειακό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Δικαιολογίες έχουμε ακούσει πολλές όλα αυτά τα χρόνια. “Φταίει αυτός, φταίει εκείνος”! Καμία δεν στέκει, καμία δεν μπορεί να τεκμηριώσει αυτή την παροιμιώδη διαχρονική αδράνεια.

Είναι μια ντροπή διαρκείας για την πόλη που κάποια στιγμή πρέπει να λάβει τέλος…

Θ.Κ.

Το σκίτσο του συναδέλφου Κώστα Παλαιού είναι από το 2009!!! Από τότε ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ” φωνάζει για τα αυτονόητα! Εχουμε φθάσει ως γνωστόν στο… 2021!!!