Ένα μεγάλο κύμα αγανάκτησης έχει σηκώσει στις τάξεις της Αναγέννησης, της διοίκησης και των φιλάθλων της Καρδίτσας η απίστευτη απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της super league 2 να απορρίψει την ένσταση για όσα απίθανα συνέβησαν στην Καβάλα στις 2 Ιανουαρίου!

Με λίγα λόγια, επιβραβεύτηκαν όλοι όσοι επιχείρησαν την μεθοδευμένη αναβολή του αγώνα και τιμωρήθηκε η ομάδα που είχε δίκιο ταξίδεψε δύο φορές φέτος στην Καβάλα και θα πάει για τρίτη όποτε επαναοριστεί το ματς!!!

Οπως και να το αναλύσει κανείς πραγματικά μένει άναυδος!
Ακόμη και όσοι δεν έχουν καμία σχέση με την Καρδίτσα δεν μπορούν παρά να πάρουν το μέρος της λογικής και του δικαίου!

Ακόμη κι εκείνοι που γνωρίζουν τι συμβαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν δει τα μάτια τους πολλά αποσβολωμένοι παρακολούθησαν να τιμωρείται με τόσο απροκάλυπτο τρόπο αυτός που έχει δίκιο!!!

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ
Το καταπληκτικό της υπόθεσής μας είναι ότι η μεθόδευση της αναβολής του αγώνα από την πλευρά της Καβάλας αποδείχθηκε με εκκωφαντικό τρόπο και κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, της συζήτησης δηλαδή της ένστασης μπροστά στον δικαστή.
Διαπιστώθηκε και εγγράφως αλλά και με την ομολογία του νομικού εκπροσώπου της Μακεδονικής ΠΑΕ ότι συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των θετικών κρουσμάτων που δηλώθηκαν και κάποιος που δεν ανήκει στη δύναμη της Καβάλας (Σαμπανίδης)!!!

Δηλαδή, όπως γράψαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ και έναν περαστικό να δήλωναν δεν θα είχε καμία διαφορά!
Αποδείχθηκε ότι παραπλανήθηκαν τόσο ο γιατρός της super league 2, όσο και η ίδια η διοργανώτρια.
Μάλιστα όλα αυτά συνέβησαν ημέρα Κυριακή και εκτός κανονισμών και υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Η Καβάλα όφειλε βάσει πρωτοκόλου τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα των τεστ να τα πραγματοποιήσει και ανακοινώσει την προηγούμενη ημέρα τέλεσης του αγώνα και το έκανε μία ώρα πριν την έναρξη την στιγμή που η Αναγέννηση είχε ήδη ταξιδέψει και διανυκτερεύσει!!!

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΑΔΙΚΙΑ
Κι όμως όλα τα παραπάνω δεν έπαιξαν κανένα ρόλο και η ένσταση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ για να βρει το δίκιο της έπεσε στο κενό και απορρίφθηκε.
Δηλαδή η Αναγέννηση ταξίδεψε δύο φορές στην Καβάλα, είχε έξοδα μετακίνησης και διανυκτέρευσης και στο τέλος την έβαλαν να πληρώσει και τα δικαστικά… παράβολα!
Θα ταξιδέψει, λοιπόν, για τρίτη φορά και όσες χρειαστεί ακόμη για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες αυτού του απίθανου τύπου που έχει κάνει άνω κάτω την κατηγορία φέτος με μια ομάδα που διακωμώδησε όσο καμία άλλη το άθλημα.
Ο,τι εν πάση περιπτώσει έχει απομείνει από σοβαρότητα αυτού του αθλήματος σ’ αυτό το πέρα για πέρα στρεβλό περιβάλλον.
Ενα περιβάλλον που ωθεί ανθρώπους που έχουν διάθεση και όραμα για τις ομάδες και το ίδιο το άθλημα στην απογοήτευση και στην έξοδο και ενθαρρύνει κάθε απίθανο που το απαξιώνει!!!

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Παρατηρώντας ολα όσα συνέβησαν στην υπόθεση αυτή, ο κάθε λογικά σκεπτόμενος νους δεν θέλει κάτι περισσότερο για να διαπιστώσει ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά! Οτι εδώ πνέει αέρας προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις!
Επίσης οι διοικούντες την Αναγέννηση καθώς και ο κόσμος της ομάδας διαπιστώνουν για άλλη μια φορά ότι η πόλη είναι έρμαιο σε κάθε απίθανο. Δεν έχει να κάνει με κάποια επιχείρηση αποκλεισμού της Καρδίτσας και της ομάδας της.

Ούτε μας… ζήλεψαν γιατί είμαστε όμορφοι! Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πως ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ απο τα κέντρα αποφάσεων όχι για να κερδίσουμε κάτι που δεν δικαιούμαστε, αλλά για να βρουμε το δίκιο μας!

Η Αναγέννηση εδώ δεν ήθελε την εύνοια απο κανέναν, παρά μόνον την απόδοση δικαιοσύνης. Και όμως δεν τη βρήκε όχι γιατί στα κέντρα παίζουν τα δικά τους παιχνίδια αλλά και γιατί δεν έχει τη συμπαράσταση που θα έπρεπε από όλους εκείνους που υποτίθεται εκπροσωπούν τα συμφέροντα της περιοχής!
Ποια ομως θα είναι η αντίδραση του συλλογου; Τι θα αποφασίσει η διοίκηση για όλα αυτά που συμβαίνουν και πως θα διαχειριστεί την κατάσταση;
Ας ελπίσουμε όλα αυτά να μην οδηγήσουν σε απογοήτευση τους ανθρώπους που μπήκαν μπροστά για να φέρουν την Αναγέννηση εκεί που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε πάει.
Και δεν είχε πάει γιατί όσες φορές το επιχείρησε και είχε τις προϋποθέσεις, πάλι βρήκε μπροστά της καταστάσεις απίθανες, πάλι πορεύτηκε μόνη της και απροστατευτη από τον κάθε απίθανο!

Η διοίκηση Παπαδημητρίου οργάνωσε την ομάδα σε πρότυπα που ουδέποτε είχαμε συναντήσει και οι προσδοκίες για κάτι σπουδαίο είναι μεγάλες.
Αποδεικνύεται αυτό στην πράξη με τη μέχρι τώρα διαδρομή της ομάδας όπου ήδη έχει πετύχει καταπληκτικά πράγματα.

Θα έχει όμως τη διάθεση να συνεχίσει μετά απ’ όλα αυτά που συμβαίνουν;
Πιστεύουμε πως ναι. Υπάρχει η αποφασιστικότητα αυτή την περίοδο στην Αναγέννηση να παλέψει ακόμη και απέναντι σε στρεβλές καταστάσεις! Υπάρχει όμως ταυτόχρονα και ένα όριο στην υπομονή.

Η προσπάθεια, για την ώρα συνεχίζεται με θέρμη!