Αγροτικός Σύλλογος Νέου Ικονίου: «Ραντεβού την Πέμπτη με τα τρακτέρ»

Ο αγροτικός Σύλλογος Νέου Ικονίου, σε συνέχεια των δράσεων για την αντιπλημμυρική θωράκιση του νομού Καρδίτσας και σε συντονισμό με τους αγροτικούς συλλόγους Γραμματικού, Λεονταρίου και Ασημοχωρίου για την περιοχή Ταμασίου (ειδικότερα για τον καθαρισμό Κακάρας, Φαρσαλίτη, το θυρόφραγμα στην Κόκκινη Γέφυρα – Φαρσαλίτης), στηρίζουμε το κάλεσμα των συναδέλφων από τους Α.Σ. της περιοχής του Δήμου Παλαμά και συνολικότερα της ΕΟΑΣΚ και θα δώσουμε το “παρών” με τα αγροτικά μας οχήματα για να διεκδικήσουμε από κοινού έργα υποδομής, καθαρισμό ποταμιών, ολοκλήρωση της επέκτασης του κλειστού κυκλώματος άρδευσης της Λίμνης Σμοκόβου (που καρκινοβατεί δύο χρόνια τώρα), δίνοντας με αυτόν τον τρόπο λύση στο κόστος παραγωγής, αλλά και στην αποφόρτιση των αποστραγγιστικών καναλιών που όλο το καλοκαίρι λειτουργούν ως αρδευτικά με αποτέλεσμα την πυκνή βλάστηση και το μπάζωμά τους.
Κοινοί αγώνες για συλλογικές λύσεις που θα ανακουφίσουν το σύνολο των χωριών και όχι το διαίρει και βασίλευε με το κιούγκι και το γεφύρι του γείτονα.
Ραντεβού την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, στις 12:00 στη θέση Γέφυρας Σταυρού μεταξύ Παλαμά και Ιτέας και από εκεί με τρακτέρ στις πλατείες και συνεχίζουμε…