Αγροτικό συλλαλητήριο διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο.

Στην κινητοποίηση θα λάβουν μέρος και οι αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου οι οποίοι διεκδικούν άμεσα αποζημιώσεις για τον παγετό και ενισχύσεις για το κορωνοϊό.

Τα παραπάνω τονίστηκαν σε  συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα τα μέλη της ΕΟΑΝΛ στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας με θέμα την προετοιμασία της κινητοποίησης στην πόλη της Λάρισας με τρακτέρ και αυτοκίνητα.

Ο πρόεδρος Ρίζος Μαρούδας και το μέλος της ΕΟΑΣΝΛ Στέλιος Τσικριτσής περιέγραψαν με μελανά χρώμνατα την κατ-΄σταση που βιώνει ο αγροτικός κόσμος στην πανδημία, ιδιαίτερα σε καλλιέρηειες όπως τα σταφύλια και το βαμβάκι ποτυ επλήγησαν και ζητούν έκτακτο βοήθημα από την κυβέρνηση, όπως και μείωση του κόστους παραγωγής, να κάνει πράξη την προκεκλογική του εξαγγελία ο πρωυθυπουργός για αγροτικό πετρέλαιο και να υπάρξει αναμόρφφωση στον κανονισμό του ΕΛΓΑ, ώστε να δίνονται δίκαιες αποζημιώσεις.

Αγροτικό συλλαλητήριο τη Δευτέρα το απόγευμα στη Λάρισα -μηχανοκίνητη πορεία

Αγροτικό συλλαλητήριο τη Δευτέρα το απόγευμα στη Λάρισα -μηχανοκίνητη πορεία