Τέσσερις μεταγραφές πρωτοκλασσάτων παικτών που μαζί μ’ αυτούς που θα έλθουν κι αυτούς που θα μείνουν θ’ αλλάξουν αγωνιστικό επίπεδο στην ομάδα, ανακοίνωσε και επισήμως η Αναγέννηση επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ και τις φήμες ότι έχει ήδη προβεί σε συμφωνίες με αρκετούς εγνωσμένης αξίας άσους!

Ο λόγος για τους Κουτσιανικούλη, Καρανίκα, Σταματόπουλο και Γκίνη που ανακοινώθηκαν πλέον επισήμως και αποτελούν παίκτες της ομάδας.

Ας δούμε αναλυτικά τα βιογραφικά τους όπως τα ανακοίνωσε το γραφείο τύπου των “κιτρινόμαυρων”.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο Βασίλης γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1988 στη Λάρισα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 στον Ηρακλή Χάλκης, ενώ το 2007 «μεταπήδησε» στον Εργοτέλη. Μετά από δύο χρόνια προσέλκυσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Το 2011 επέστρεψε στον Εργοτέλη για μία σεζόν και έπειτα μεταγράφηκε στον ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε για μια τριετία (2012-15). Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η ΑΕΛ στην οποία και παρέμεινε για δύο σεζόν, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Superleague πριν επιστρέψει στον ΟΦΗ την περίοδο 2017-19. Έπειτα αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Δράμας. Μετρά συνολικά πάνω από 260 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ έχει αγωνισθεί και 15 φορές στις μικρές Εθνικές ομάδες, πετυχαίνοντας και τέσσερα τέρματα με το εθνόσημο.
Βασίλη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας!»

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκου Καρανίκα. Ο Νίκος γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 1992 στη Λάρισα και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα. Το 2015 μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα στον οποίο έμεινε για μια τριετία και μάλιστα αγωνίσθηκε στα προκριματικά του Europa League. Τότε ο ΠΑΣ είχε αντιμετωπίσει την Νορβηγική Οντ και την Ολλανδική Αλκμάαρ, με τον Έλληνα μπακ να βγάζει ασίστ και στα δύο ματς με τους Νορβηγούς. Έπειτα επέστρεψε στην ΑΕΛ, όπου και αγωνιζόταν μέχρι και την περασμένη σεζόν. Μετρά 120 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες, εκ των οποίων οι 98 στη Superleague. Να σημειωθεί πως διετέλεσε αρχηγός και στον ΠΑΣ αλλά και στην ΑΕΛ.
Νίκο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας!»

ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τζέιμς Σταμόπουλου. Ο Τζέιμς γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου του 1991 στον Καναδά και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ.
Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Τορόντο.
Στη συνέχεια ήρθε στη χώρα μας, όπου αγωνίστηκε στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας. Επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του ήταν η Καλλιθέα, για να ακολουθήσει ο Εργοτέλης.
Τα τελευταία τρία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής, όντας βασικός και αναντικατάστατος, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της. Μετρά συνολικά 146 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Τζέιμς καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας!»

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΓΚΙΝΗ

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δαμιανού Γκίνη.
Ο Δαμιανός γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1995 στην Αθήνα και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους νέους του Πανιωνίου και το 2014 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα. Το 2015 μεταγράφηκε στην Καλλιθέα, ενώ τη διετία 2016-18 αγωνίστηκε στα Χανιά. Το 2019 μετακόμισε στην Α΄Εθνική Αλβανίας, όπου φόρεσε τη φανέλα της Λάτσι. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ρόδου, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦ Ιεράπετρας. Μετρά πάνω από 115 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει αγωνισθεί 5 φορές με την Κ19 και 4 με τη Κ21 της Εθνικής Αλβανίας.
Δαμιανέ καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας!»

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Αυτή είναι μόνο η αρχή καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεχιστεί το μπαράζ ανακοινώσεων για νέες προσθήκες. Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε, η πρώτη συγκέντρωση που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ορίστηκε για το προσεχές Σάββατο.