Σ’ ένα πραγματικό εργοτάξιο έχει μετατραπεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα το Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας καθώς ξεκίνησαν βελτιωτικά έργα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Όπως γράψαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ με αφορμή το γεγονός ότι η Αναγέννηση πλέον θα εκπροσωπεί την περιοχή στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαιρικού γίγναισθε της χώρας και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της super league 2, η δημοτική αρχή επίσπευσε τις διαδικασίες ώστε το γήπεδο να αλλάξει όψη και να εμφανίζει την εικόνα που αρμόζει στην περίσταση.

Η κατάσταση που επικρατούσε στο Στάδιο ήταν πραγματικά θλιβερή και απαξιωτική. Τα εχουμε αναφέρει εκατοντάδες φορές μέσα από σχόλια και ρεπορτάζ, τα γνωρίζει απ’ έξω κι ανακατωτά ο φίλαθλος κόσμος της πόλης και πολύ περισσότερο τα έχουν ζήσει στο “πετσί” τους όλοι όσοι χρησιμοποιούσαν το χώρο, αθλητές και σύλλογοι.
Πολύ δε περισσότερο η μεγαλύτερη ομάδα του τόπου μας, η Αναγέννηση.

Πλέον μιλάμε για ένα “λίφτινγκ” που έχει ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα και αφορά τόσο επιδιορθώσεις στη δυτική εξέδρα, στο αγωνιστικό τερέν, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο.
Από χθες το πρωί ξεκίνησαν και οι εργασίες που αφορούν στην επιδιόρθωση του χλοοτάπητα ώστε – επιτέλους – οι αγώνες που θα φιλοξενούνται εκεί τη νέα αγωνιστική σεζόν, να διεξάγονται στις συνθήκες που απαιτούνται.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ
Τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση των εργασιών, έχουν ήδη τεθεί και φυσικά στόχος είναι να ολοκληρωθούν πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν και του πρωταθλήματος της super league 2 στο οποίο θα συμμετάσχει φέτος η Αναγέννηση.

Φυσικά επικρατεί ικανοποίηση στους “κιτρινόμαυρους” που με την πίεση που άσκησαν από την θριαμβευτική τους διαδρομή και την επιστροφή τους στο προσκήνιο, συνέβαλαν για να δρομολογηθούν έργα απαραίτητα.

Μάλιστα είναι πολύ θετικό και ελπιδοφόρο το γεγονός, ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αρχίσει εργασίες τοποθέτησης υπογείου αρδευτικού συστήματος και στο προπονητήριο “Γιώργος Μπαζής” στο Σταυρό.

Πέρα από τις τεράστιες διευκολύνσεις που θα προσφέρει στην πρώτη ομάδα στις προπονήσεις και στην προετοιμασία, θα δώσει λύσεις και θα καταστήσει ακόμη πιο ποιοτική τη δραστηριότητα των τμημάτων υποδομής και των ακαδημιών του συλλόγου που αναμένεται ν’ απογειωθούν.