ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ»

Αναβαθμίζεται η αστυνόμευση στην περιοχή των Σοφάδων, καθώς από το περασμένο Σάββατο «έπιασε δουλειά», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «Νέου Αγώνα», η ενισχυτική αστυνομική δύναμη της Δ. Α. Καρδίτσας με επιχειρησιακό τομέα το Δήμο Σοφάδων.

Το αίτημα του Δημάρχου κ. Θάνου Σκάρλου, μετά την καθοριστική συμβολή του Καρδιτσιώτη Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων, βρήκε ανταπόκριση και ήδη 30 αστυνομικοί, θα συνδράμουν το έργο του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και των ειδικών μονάδων που περιπολούν στην περιοχή.

Η ενισχυτική δύναμη θα περιπολεί καθ΄ όλο το 24ωρο, σε τρεις βάρδιες, καθώς έχουν δημιουργηθεί τέσσερα τμήματα των 7-8 αστυνομικών.

Για τη στελέχωση της «ενισχυτικής δύναμης» αποσπάστηκαν στην Δ.Α. Καρδίτσας  30 αστυνομικοί από άλλες Διευθύνσεις της χώρας. Πρόκειται για ομάδα υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας. Αντικείμενο της ομάδας θα είναι η αποκλειστική αστυνόμευση του δήμου Σοφάδων και η ενίσχυση του έργου των υπαρχουσών αστυνομικών δομών.  Η επίλεκτη ομάδα θα επιφορτιστεί με περιπολίες σε όλες τις κοινότητες, με σκοπό την πάταξη της εγκληματικότητας και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.