Δεν θα διεξαχθεί τελικά το προγραμματισμένο για αύριο το απόγευμα παιχνίδι του ΑΣ Καρδίτσας στην Αθήνα κόντρα στον Αμύντα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας!

Ο λόγος της αναβολής έχει να κάνει με τη… χιονόπτωση της περασμένης Δευτέρας! Ναι, καλά το διαβάσατε, αυτή επικαλέστηκαν οι Αθηναίοι στο σχετικό αίτημα το οποίο έγινε δεκτό!

Επικαλέστηκαν αδυναμία να προσέλθουν στο γήπεδο για προπονήσεις καθώς οι δρόμοι παραμένουν κλειστοί!!!
Ολα αυτά στην πρωτεύουσα της χώρας που μοιάζει να έχει ξεχαρβαλωθεί επειδή έπεσαν 20 (και πολύ είπαμε) εκατοστά χιόνι!!!

Οι “κυανόλευκοι” μόλις γνωστοποιήθηκε η απόφαση της ομοσπονδίας για αναβολή του αγώνα θυμήθηκαν τι συνέβαινε στην Καρδίτσα όταν έριχνε χιόνι όπου όχι μόνο δεν διακόπτονταν η λειτουργία της ομάδας, αλλά πήγαιναν με… αγροτικά στο κλειστό για προπονήσεις!!!

Αν η ίδια ποσότητα χιονιού έπεφτε στην Αθήνα αυτές τις ημέρες πιθανότατα θα σταματούσε η ζωή για κανένα μήνα!!!

Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι η απόφαση της ομοσπονδίας (αναβλήθηκαν και άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής που αφορούν Αθηναϊκές ομάδες) και στον ΑΣΚ θα προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους αναλόγως.

Πάνω που έβρισκαν έναν ρυθμό με δύο συνεχόμενα παιχνίδια, κάθισε μία ακόμη αναβολή αυτή τη φορά επειδή χιόνισε στην Αθήνα την περασμένη Δευτέρα!!!