Παρά τις εισηγήσεις που υπήρξαν για παρουσία φιλάθλων στο 50% της χωριτικότητας των γηπέδων και παρά τη μείωση των κρουσμάτων από COVID-19 και τη βελτίωση της γενικής εικόνας, η επιτροπή των λοιμοξιολόγων εισηγήθηκε να παραμείνει το μέτρο της παρουσίας των φιλάθλων στο 10% της χωριτικότητας των γηπέδων με πλαφόν τους 1000 θεατές.
Όπως είπε ο υπουργός υγείας, το μέτρο για τα γήπεδα θα επανεξεταστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει πως το μεθαυριανό παιχνίδι της Αναγέννησης με τον Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο θα γίνει με το “πλαφόν” του 10% σ’ ο,τι αφορά την προσέλευση των φιλάθλων.
Προφανώς σήμερα η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” θα ενημερώσει τον κόσμο για το ποιος έχει προτεραιότητα να είναι στο γήπεδο και σίγουρα τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Σύμφωνα με το μέτρο στο Δημοτικό Στάδιο και με βάση τη χωρητικότητα που έχει δηλωθεί επιτρέπεται να βρίσκονται περίπου 600 φίλαθλοι στις εξέδρες.
Ευχή όλων είναι το μέτρο να αρθεί την επόμενη εβδομάδα και να αυξηθεί ο αριθμός των φιλάθλων που θα έχουν δικαίωμα να προσέλθουν στο γήπεδο. Κι αυτό γιατί έρχονται ματς με τεράστιο ενδιαφέρον για την ομάδα της Καρδίτσας όπως το ντέρμπι κορυφής με τη

Βέροια (που θα οριστεί προφανώς εμβόλιμα σε κάποια ελεύθερη ημερομηνία), αλλά και ο ιστορικός επαναληπτικός προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό.
Θυμίζουμε οτι το ματς ήταν να γίνει την περασμένη Τρίτη, αλλά λόγω της χιονόπτωσης που έπληξε την Αττική η αποστολή του Παναθηναϊκού επικαλέστηκε αδυναμία μετακίνησης και ζήτησε αναβολή που έγινε δεκτή από την ΕΠΟ.

Αναμένουμε δηλαδή τον ορισμό του αγώνα που πιθανότατα θα γίνει όχι την ερχόμενη, αλλά την μεθεπόμενη εβδομάδα. Ολα αυτά πάντα με επιφυλάξεις…