Απίστευτος Πούτιν: Έβαλε τον Μακρόν... επτά μέτρα μακριά στο τραπέζι για να συνομιλήσουν

Συνάντηση για το Ουκρανικό είχαν χθες Βλαντιμίρ Πούτιν και Εμανουέλ Μακρόν, με τον Ρώσο Πρόεδρο να συνεχίζει τις περίεργες συμπεριφορές του στους ξένους ηγέτες, σε κάθε επίπεδο.
Η συναντησή των Βλαντιμίρ Πούτιν και Εμανουέλ Μακρόν έγινε χθες στην παγωμένη Μόσχα, την ώρα που η κρίση στην Ουκρανία κλιμακώνεται και δεν διαφαίνεται διπλωματική διέξοδος.
Η συνάντηση σχολιάστηκε από τα ΜΜΕ παγκοσμίως και τα social media, τα οποία ασχολήθηκαν και με ένα ακόμη σημείο της συνάντησης των δύο. Το τεράστιο, μακρύ, τραπέζι στο οποίο κάθισαν να συζητήσουν Μακρόν και Πούτιν, το οποίο είχε μήκος πραγματικά αρκετά μέτρα, περίπου τρία όπως το υπολογίζει η Daily Mail, με τους ηγέτες να κάθονται στις δύο κορυφές του. Δύσκολα, πραγματικά, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η οποιαδήποτε συζήτηση, υπό αυτές τις συνθήκες…

Ο Εμανουέλ Μακρόν πραγματοποίησε το ταξίδι-αστραπή στο Κρεμλίνο για να προσπαθήσει να χαλαρώσει την κλιμακούμενη ένταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Οι ηγέτες μίλησαν για ώρες, αλλά δεν κατάφεραν να καταλήξουν κάπου.

Ωστόσο, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι είναι έτοιμος για συμβιβασμό και ότι θα εξετάσει τις προτάσεις που υπέβαλε ο Μακρόν στις συνομιλίες της Δευτέρας.

Αλλά ο Πούτιν εξακολουθεί να κατηγορεί τη Δύση για την αύξηση των εντάσεων σχετικά με την Ουκρανία.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατακεραυνώθηκε επίσης επειδή έκανε ένα σχόλιο που μεταφράζεται ως: «Είτε σου αρέσει είτε όχι, πρέπει να το ανεχτείς, ομορφιά μου», σε σχέση με το Πρωτόκολλο του Μινσκ, το οποίο επεδίωκε να προσπαθήσει να τερματίσει τον πόλεμο στην περιοχή Ντονμπάς της Ουκρανίας.

Πηγη: iefimerida