Πυκνώνουν οι γραμμές των μπλόκων στη χώρα, με «καρδιά» τη Νίκαια

Σε πανελλαδική σύσκεψη και συντονισμό προσανατολίζονται οι Θεσσαλοί αγρότες

Στη σύγκλιση πανελλαδικής σύσκεψης των μπλόκων στη Νίκαια μέχρι το τέλος της εβδομάδας προσανατολίζονται οι Θεσσαλοί αγρότες.

Με τις γραμμές των μπλόκων να πυκνώνουν σε διάφορες περιοχές της χώρας, οι Θεσσαλοί αγρότες που έχουν στήσει το πιο ισχυρό μπλόκο στη Νίκαια- σημείο αναφοράς σε πανελλαδικό επίπεδο – προσανατολίζονται στη διοργάνωση μιας πανελλαδικής σύσκεψης όλων των μπλόκων της χώρας.
Οι αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας, θα στοχεύσουν στο να συντονίσουν τη δράση τους μέσα από την Πανελλαδική των Μπλόκων και να ασκήσουν κοινή πίεση προς την κυβέρνηση και πιθανώς να καλέσουν σε συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τους συναρμόδιους υπουργούς, ζητώντας λύσεις στα καυτά προβλήματα με βάση το πλαίσιο των αιτημάτων.
Χθες στο μπλόκο της Νίκαιας πραγματοποιήθηκε συνέλευση, όπου οι αγρότες υπογράμμισαν τη διάθεσή τους να παραμείνουν στο μπλόκο, αποτιμώντας παράλληλα θετικά τη μεγάλη κινητοποίηση που έγινε την Κυριακή με τη συμπαράσταση φορέων, σωματείων και πολιτών, με τον συμβολικό δίωρο αποκλεισμό της ΠΑΘΕ.

Aναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα