Τα πράγματα και τα… θαύματα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη συνεχίζονται!

Η καταπληκτική Καρδιτσιώτισσα ολυμπιονίκης συνεχίζει απτόητη να σαρώνει και να δείχνει καλύτερα από ποτέ!!

Την Κυριακή το πρωί στα 35χλμ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην στα μέγαρα κατέκτησε όπως αναμενόταν την πρώτη θέση, αλλά σημείωσε κι ένα απίστευτο ρεκόρ με επίδοση 2 ώρες 47 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα καταρρίπτοντας το προηγούμενο που ήταν δικό της (2.49.55)!

Αυτή η επίδοση είναι φέτος η καλύτερη στον κόσμο ότι είναι δύο λεπτά καλύτερη από το χρόνο που χρειάστηκε να πετύχει πέρυσι για να επικρατήσει – σε υψηλό συναγωνισμό- στο Ευρωπαϊκό Ομάδων του βάδην. Σε μια διοργάνωση μάλιστα, που είχε διεξαχθεί την Άνοιξη και όχι τέλος Φεβρουαρίου, στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας!

“Είμαι πολύ καλά, κάτι που φάνηκε και από το ατομικό ρεκόρ που πέτυχα. Ήταν ένας αγώνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας, ενόψει του πρώτου αγώνα στόχου που θα γίνει το Μάρτιο. Οι καιρικές συνθήκες γενικά δε με ενόχλησαν, παρότι κατά διαστήματα είχε έντονο αέρα”, δήλωσε το καταπληκτικό κορίτσι στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ και συμπλήρωσε για τις επόμενες διοργανώσεις:

“Το Παγκόσμιο βάδην του Ομάν θα γίνει σε δύσκολες συνθήκες, αφού αναμένεται να έχει υψηλές θερμοκρασίες. Από εκεί και πέρα όλες τόσο το Παγκόσμιο του Όρεγκον, όσο και το Ευρωπαϊκό του Μονάχου, αποτελούν στόχο μου, ωστόσο θέλω να πηγαίνω βήμα, βήμα. Είμαι καλά και ευελπιστώ σε καλύτερη συνέχεια”!!!

Πόσα μπράβο να πουμε;