*ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΑΣΚ ΣΤΗ ΔΕΗ

Την απλούστευση των διαδικασιών που απαιτούνται για ένταξη στο αγροτικό τιμολόγιο, ζήτησαν το πρωί της Τρίτης εκπρόσωποι Αγροτικών Συλλόγων με παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ στην Καρδίτσα.

Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο ανέδειξε το προηγούμενο διάστημα ο «ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ», φιλοξενώντας εκτός των άλλων και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας από τον Αγροτικό Σύλλογο Παλαμά.

Τις τελευταίες ημέρες, τόσο στην Καρδίτσα, όσο και στην υπόλοιπη χώρα, οι αγρότες είναι υποχρεωμένοι να αφήνουν τις δουλειές τους και να στηθούν στην ουρά, για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που προβλέπονται για το αγροτικό τιμολόγιο.

Ο Γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων κ. Κώστας Τζέλλας σε δηλώσεις του στο «ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ» σημείωσε ότι περίπου 5.000 αγρότες στο Νομό καλούνται να προχωρήσουν στην επικαιροποίηση των γεωτρήσεων που έχουν στα χωράφια τους. Αντί να ασχοληθούν με τις αγροτικές τους δραστηριότητες, σημείωσε, τρέχουν μέσα από μια χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία να καταθέσουν αιτήσεις και τα δικαιολογητικά…

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση του «Νέου Αγώνα»