Αποχωρεί ο Παπαδημητρίου, διοικητική κρίση πάλι στην ΑΣΑ

Δυσάρεστες εξελίξεις έλαβαν χώρα στα διοικητικά της Αναγέννησης κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, που έρχονται να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας στην τελική ευθεία της σεζόν…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Παπαδημητρίου όπως ενημέρωσε τους στενούς συνεργάτες του έχει σκοπό ν’ αποχωρήσει σταδιακά από τη διοίκηση του Συλλόγου καθώς επαγγελματικές υποχρεώσεις τον αναγκάζουν να μετακομίσει στο εξωτερικό!

Η πρόθεση αυτή δεν έγινε ακόμη επίσημα γνωστή, αλλά δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα ή τις επόμενες ημέρες να υπάρξει σχετική ανακοίνωση!

Πάντως ο κ. Παπαδημητρίου όπως μας δήλωσαν συνεργάτες του, δεν θέλει ν’ αφήσει την ομάδα στα “κρύα του λουτρού” θα φροντίσει να είναι παρών μέχρι να εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τη διάδοχη κατάσταση. Δεν προτίθεται, μάλιστα, να κινήσει διαδικασίες αγοραπωλησίας του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, αλλά θα παραχωρήσει την πλειοψηφία δωρέαν σε όποιους επιθυμούν από την περιοχή να συνεχίσουν στα ηνία!

Ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” δεν είχε την πρόθεση ν’ αποχωρήσει, αλλά να συνεχίσει το πλάνο που ξεκίνησε και εξάντλησε όλες τις πιθανότητες τις τελευταίες ημέρες τους τρόπους να συνεχίσει στην προεδρία.

Οι επαγγλεματικές του υποχρώσεις όμως τον αναγκάζουν να έχει έδρα μόνιμη στο εξωτερικό (συγκεκριμένα στη Σόφια της Βουλγαρίας) και θεωρεί ότι είναι αδύνατον να παρακολουθεί από κοντά τα δρώμενα και την πορεία της ομάδας.
Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη αυτή μόνο καλή δεν είναι για την Αναγέννηση που καλείται για μία ακόμη φορά να λύσει διοικητικά αδιέξοδα σε μια περίοδο μάλιστα πολύ δύσκολη για τα οικονομικά όλων.

Το μόνο θετικό είναι ότι την ομάδα με την πρωταγωνιστική τροχιά που διέγραψε στο φετινό πρωτάθλημα (είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος), θα τη βρει η επόμενη μέρα και πάλι στη super league 2. Κάτι που φυσικά είναι προτιμότερο από το αν ήταν σε χαμηλότερη κατηγορία.

Ετσι δεν αποκλείεται να προσελκύσει ενδιαφερόμενους, είτε από την Καρδίτσα είτε εκτός πόλεως. Αλλωστε πολλές ΠΑΕ τις ελέγχουν άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την πόλη που εκπροσωπούν!

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα του ΠΟΤ Ηρακλή, του Απόλλωνα Πόντου και ιδιαίτερα της Καβάλας που τη διοικεί ιρανοκαναδός!

AΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…

Όπως είναι φυσικό τα αγωνιστικά δρώμενα της Αναγέννησης στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της super league 2, με τις τελευταίες εξελίξεις περνούν σε δεύτερη και σε τρίτη μοίρα!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα πληροφορήθηκε πρώτο απ’ όλους την πρόθεση του προέδρου Δημήτρη Παπαδημητρίου ν’ αποχωρήσει από την ομάδα, αν και όπως αναφέρουμε πιο κατω στο ρεπορτάζ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα.
Θεωρείται σίγουρο ότι έχει συζητηθεί το θέμα τοσο με τον Περικλή Αμανατίδη όσο και με κάποιους ποδοσφαιριστές και μάλιστα απ’ ο,τι πληροφορηθήκαμε, έγινε προσπάθεια να μεταπειστεί ο πρόεδρος και ν’ αλλάξει την απόφασή του.

Το σίγουρο είναι πως όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό τόσο στο αγωνιστικό τμήμα, όσο βεβαίως και στους φιλάθλους.
Θεωρείται σίγουρο πως ο Παπαδημητρίου δεν θ’ αφήσει εκκρεμότητες φεύγοντας ούτε θα εγκαταλείψει την ομάδα πριν τελειώσει η χρονιά όπως συνέβη για παράδειγμα στα γειτονικά μας Τρίκαλα.

Σίγουρο, όμως, θεωρείται ταυτόχρονα ότι η Αναγέννηση εισέρχεται πάλι σε ένα καθεστώς αβεβαιότητας για το τι “ξημερώνει” καθώς απο εκεί που όλοι πίστευαν πως θα είναι ακόμη καλύτερη τη νέα αγωνιστική περίοδο, πλέον αντιμετωπίζει ζήτημα διαδοχής στην προεδρία!