Tεράστια και κοπιώδης προσπάθεια για όσους γνωρίζουν αλλά το αποτέλεσμα αποζημίωσε με το παραπάνω όλους τους συμμετέχοντες.

Ο λόγος για την εκπομπή του Λαογράφου –μουσικο- λόγου κ. Χρήστου Μυλωνά ‘’Από τόπο σε…τόπο,, που προβλήθηκε την Κυριακή από το κανάλι της Βουλής. Προβλήθηκε με τον καλύτερο και όσο το δυνατόν πληρέστερο τρόπο ο Δήμος Μουζακίου και ιδιαίτερα το Μαυρομμάτι γενέτειρα του ήρωα Γ. Καραϊσκάκη και ιστορική έδρα του.

Μέσα στη δίωρη διάρκεια της εκπομπής οι συμμετέχοντες προσπάθησαν να αναδείξουν όσο το δυνατόν περισσότερα αρχαιολογικά , Θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία του Δήμου αλλά και άλλα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος όπως αναρριχητικά και αεραθλητικά παιδία δίδοντας στην εκπομπή μία πολυθεματική χροιά κρατώντας ζωηρό το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Όλοι ελπίζουν σε μία δεύτερη εκπομπή να καλυφθεί εκτενέστερα γεωγραφικά ο Δήμος αναδεικνύοντας και τις υπόλοιπες ομορφιές του. «Να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά τον κ. Χρήστο Μυλωνά, όλους τους συνεργάτες του και ιδιαίτερα τους υπεύθυνους και διοικούντες του καναλιού της Βουλής για το τεράστιο έργο που επιτελούν ώστε μέσα από τέτοιες εκπομπές να προβάλλεται η τεράστια ιστορία του κάθε Ελληνικού τόπου ξεχωριστά και όπως πρέπει .

Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο του Δήμου Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη, τον πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Στέγης Πατριώτη μας κ. Στέφανο Κούτρα ,τους τραγουδιστές και οργανοπαίχτες , όλους τους χορευτές και χορεύτριες του Συλλόγου μας καθώς και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκπομπής «Από τόπο σε.. τόπο» τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» κ. Δ. Γιώτης.