Aυτή την Κυριακή δεν υπάρχουν ούτε τραυματίες, ούτε εξωαγωνιστικά προβλήματα, ούτε δικαστικές αποφάσεις, ούτε κάτι άλλο που μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή…
Αυτή την Κυριακή παίζουμε μπάλα όλοι! Οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, ο προπονητής και το τιμ από τον πάγκο, η διοίκηση απο τις θέσεις της και φυσικά ο φίλαθλος κόσμος από την εξέδρα!!!

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Αναγέννηση ενόψει του γειτονικού ντέρμπι που θα γίνει μεθαύριο στο Δημοτικό Στάδιο με τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της super league 2.

Όλα παραμερίζονται και πάνε στην άκρη με τους “κιτρινόμαυρους” να αφοσιώνονται ψυχή και σώμα στο εν λόγω παιχνίδι που είναι αποφασισμένοι να το κερδίσουν ο… κόσμος να χαλάσει.

Ολα όσα έχουν προηγηθεί με το ρεσιτάλ Κακουλίδη, τα “δερπανοφόρα” του Γκαρσία στη Νέα Ευκαρπία, αλλά και την αδιανόητη απόφαση επαναορισμού του αγώνα με την Καβάλα, όχι μόνο δεν έχουν κάμψει το ηθικό της ομάδας, αλλά λειτουργούν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Οι παίκτες που ένιωσαν την Κυριακή ότι τους “έκλεψαν” θέλουν όσο τίποτα άλλο να αποδείξουν προς όλες τις κατευθύνσεις πως η Αναγέννηση φέτος δεν θα είναι το εύκολο θύμα για να εξυπηρετηθούν διάφοροι. Είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο ντέρμπι. Πέρα απο την αυτοσυγκέντρωση, τον σχεδιασμό, την τακτική και την καλή αγωνιστική παρουσία, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πως αυτά τα ματς απαιτούν πάνω απ’ όλα το στοιχείο του πάθος!

Κι αυτό το στοιχείο τούτη τη στιγμή υπάρχει σε υπερθετικό βαθμό στις τάξεις της ομάδας καθώς όλοι θέλουν να παίξουν σ’ αυτό το ματς!!!

Ακόμη κι αυτοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού! Αυτό άλλωστε θα γίνει, όπως το τονίζουμε χαρακτηριστικά και στον τίτλο του κειμένου.

Την Κυριακή παίζουμε όλοι μπάλα με μοναδικό σκοπό τη νίκη και τους τρεις βαθμούς…