Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική φωτογραφία του 4χρονου Μπέκετ, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο δίνει μάχη με την λευχαιμία.

Η φωτογραφία περνά ένα δυνατό μήνυμα τόσο για την μάχη που δίνει ο μικρός Μπέκετ με τον καρκίνο όσο και για την αδελφική αγάπη, την πιο αγνή, δυνατή και απεριόριστη αγάπη του κόσμου.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο προφίλ που δημιούργησε η μητέρα του Μπέκετ, ονόματι «Beckett Strong» και μέσα σε λίγες ώρες έγινε το απόλυτο viral, ενώ πολλοί χρήστες του διαδικτύου έστειλαν το δικό τους μήνυμα υποστήριξης στο μικρό αγόρι.

Στην φωτογραφία φαίνεται ο μικρός που έχει χάσει τα μαλλιά του από τη χημειοθεραπεία, να στέκεται πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας έχοντας τάση προς έμετο, ενώ τον συντροφεύει η 5χρονη αδερφή του.

«Εμετός ανάμεσα στο παιχνίδι. Σηκώνεται για να πέσει. Εκείνη στέκεται στο πλάι του αδερφού της και τον χαϊδεύει στην πλάτη όταν εκείνος αρρωσταίνει. Αυτός είναι ο παιδικός καρκίνος. Ή το δέχεσαι ή τα παρατάς» έγραψε η Kaitlin στο μήνυμά της.

Η μητέρα σημείωσε πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Ιανουάριο, ωστόσο αποτυπώνουν την καθημερινότητά του 4χρονου γιου της μέχρι σήμερα.

Ωστόσο όπως αναφέρει και η μητέρα του, αυτό είναι μόνο μία πλευρά του αγώνα που δίνει καθημερινά ο 4χρονος.

Όπως εξηγεί, η μητέρα του, κάθε φορά που ο μικρός Μπέκετ βρίσκεται στο νοσοκομείο, τα υπόλοιπα παιδιά, πηγαίνουν να μείνουν στη γιαγιά τους ή στον αδερφό της.

«Είμαστε όλοι κουρασμένοι. Οι σχέσεις μας δοκιμάζονται. Χάνεις πολλούς φίλους, καθώς δεν βγαίνεις έξω και δεν κάνεις τη ζωή που έκανες πριν να σου συμβεί αυτό», αναφέρει η ίδια. Και συμπληρώνει: «Τα αδέρφια του είναι «ξεχασμένα» για πολύ καιρό. Κάνουν πολλές θυσίες που ο κόσμος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει».

Αν όλα πάνε καλά, ο Beckett αναμένεται να ολοκληρώσει τις θεραπείες του, τις οποίες ξεκίνησε το 2018, τον Αύγουστο του 2021.

Τα μηνύματα και οι προσευχές στη σελίδα «Beckett Strong» για ταχεία ανάρρωση είναι χιλιάδες. Μακάρι να βγουν αληθινές σύντομα.