Αν θεσπιστεί βραβείο τύχης, τότε ο Μαρκ Κλαρκ το παίρνει παμψηφεί και με κλειστά μάτια για να το βάλει ανάμεσα στις δύο τεράστιες επιταγές που έχει λάβει μέσα σε διάστημα 10 ετών από το Λοταρία του Μίσιγκαν και η οποία αποφάσισε να τον κάνει πρώτη θέμα έστω και λίγο αργοπορημένα.

Ο άντρας από τηn κομητεία Μονρόε του Μίσιγκαν κέρδισε 4 εκατομμύρια δολάρια στη Λοταρία το 2017, βλέποντας τη ζωή του να αλλάζει δεύτερη φορά, 10 χρόνια από την πρώτη μεγάλη αλλαγή όταν είχε κερδίσει άλλα τόσα με ένα ξυστό.

“Δεν πιστεύεις ότι θα έρθει η στιγμή που θα κερδίσεις εκατομμύρια και σίγουρα ποτέ δεν πιστεύεις ότι αυτή η στιγμή θα είναι διπλή”, είπε ο 50χρονος άντρας που περιγράφει τη ζωή του έτσι όπως διαμορφώθηκε πριν από μία 10ετία: “Μου είχε δώσει ο μπαμπάς μου ένα νόμισμα το λαχείο να το ξύσω. Τον χάσαμε ένα χρόνο πριν και δεν μπορώ πια να τον βοηθήσω αλλά ίσως εκείνο το νόμισμα με είχε βοηθήσει να κερδίσω. Άφησα τη δουλειά μου και άρχισα να απολαμβάνω τη ζωή μου πηγαίνοντας για ψάρεμα με τον πατέρα μου. Η ζωή μου είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά πλέον όλα είναι υπέροχα”.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι για την “Michigan Lottery”, αυτός ο άντρας είναι πλέον μασκότ.

Πηγή : news247