ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ

Μετά από μία πολύμηνη διακοπή βρίσκεται και πάλι στη σέντρα το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Καρδίτσας. Το Σάββατο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ελπίδα να ολοκληρωθεί κανονικά και χωρίς τα περσινά προβλήματα.

Οι συνέπειες και τα προβλήματα ωστόσο από την πανδημία, δεν άφησαν ανεπηρέαστα τα Σωματεία. Εχουμε ήδη την πρώτη απώλεια, καθώς ο ΠΑΣ Αργιθέας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ κάποιες ομάδες οργανώθηκαν κάπως αργά.

Όσον αφορά την εικόνα του πρωταθλήματος, Αστέρας Καρδίτσας και ΑΟ Αγναντερού που ενισχύθηκαν σημαντικά θεωρούνται τα φαβορί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι ”ερυθρόλευκοι” θα πάρουν ”μπάι” τους 3 βαθμούς στην πρεμιέρα με την αποχωρήσασα Αργιθέα, ενώ οι ”βυσσινί” θα υποδεχθούν την ΑΕ Λεονταρίου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης τα ματς του ΑΟ Σελλάνων με τον Θεσσαλικό Ματαράγκας, του Διγενή με τον ΑΟ Φύλλου και της ΑΕ Μουζακίου με τον ΑΟ Κρανέας. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητικές τριάδες:

Σάββατο 2-10-2021 και ώρα 16:00

Α.Ο Καρδίτσας – Απόλλων Μακρυχωρίου : Δημάκης-Αντωνίου Π-Τραμπούρας
Α.Ε Καππαδοκικού – Α.Ο Μαυραική: Τακόπουλος – Φούκης – Αργυρόπουλος
Α.Ο Σελλάνων – ΠΟΜ Θεσσαλικός (γηπ: Καλογριανών):Μαργιολάς – Κυρίτσης – Γιοβάνης
Α.Ε Μουζακίου – Α.Ο Κρανέας: Γκουντέλας – Βογιατζής – Σακκάς
Α.Ο Αγναντερου – Α.Ε Λεονταρίου: Μπεκιάρης – Διπλάρης – Κουκούλη
Α.Σ Διγενής – Α.Ο Φύλλου : Βαφειάδης – Καλογριανίτης – Χασιώτης