Βανδαλισμοί στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων , Θ. Σκάρλος: «Μέχρι εδώ και μη παρέκει»

ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ…

Στόχος βανδάλων για ακόμη μία φορά, έγινε το 4ο δημοτικό σχολείο Σοφάδων, το οποίο βρίσκεται εντός του οικισμού των ρομά. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα, εισήλθαν εντός του σχολείου και αφαίρεσαν το πετρέλαιο, έκλεψαν ένα laptop, πιεστικά νερού, φορητά ηχεία για τις εκδηλώσεις, ενώ προκάλεσαν και ζημιές στο κτίριο.

Μιλώντας στο «Νέο Αγώνα», ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ιωάννης Τασιάς, μας επισήμανε πως δεν είναι η πρώτη φορά που το σχολείο πέφτει θύμα βανδάλων. «Πριν μερικούς μήνες, διέρρηξαν το νηπιαγωγείο, που συστεγάζεται με το 4ο Δημοτικό σχολείο. Παρά τις καθημερινές προσπάθειες που γίνονται από όλους μας, για την ομαλή λειτουργία των σχολείων, τα φαινόμενα αυτά είναι συχνά. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο δήλωσε ο κ.Τασιάς.

Την ίδια ώρα, με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ.Θάνος Σκάρλος τόνισε εμφατικά: «Μέχρι εδώ και μη παρέκει. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε κατεύθυνση ότι η κατάσταση θα γίνει χειρότερη.Κάποιοι δεν σέβονται ούτε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, ούτε την αγωνία των πολιτών, δυστυχώς ούτε τη δημόσια περιουσία. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους θα είμαι αμείλικτος».