Βράβευση της προϊσταμένης του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας, κ. Ρίτσας Τσαρούχα

Οι αιμοδότες του Παλαμά, για άλλη μια φορά, έδωσαν δυναμικό παρών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του συλλόγου μας, προσφέροντας συνολικά ογδόντα επτά (87) μονάδες αίματος,  στις δύο αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν την 1ηκαι την 15ηΙουνίου 2021 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Παλαμά.

Η αιμοδοσία όμως της Τρίτης 15 Ιουνίου είχε μια ιδιαιτερότητα!. Αυτή ήταν η βράβευση της προϊσταμένης του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας. Ο Σ.Ε.Α.Π. απένειμε τιμητική πλακέτα στην κυρία Ρίτσα Τσαρούχα ενόψει της συνταξιοδότησής της, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της άψογης συνεργασίας που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Την πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος κ. Αλέκος Γκαζούνης, ο οποίος στον πρόλογό του ευχαρίστησε την κ. Τσαρούχα για την αγαστή συνεργασία και της ευχήθηκε να απολαύσει τη σύνταξή της με όμορφες και υπέροχες στιγμές και πάντα με υγεία.

Η κυρία Τσαρούχα από την πλευρά της, εμφανώς συγκινημένη, μας ευχαρίστησε και εξήρε το έργο του συλλόγου, ζητώντας μας να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να στηρίζουμε και να βοηθάμε το τμήμα αιμοδοσίας για το καλό των συμπολιτών μας.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. Παλαμά αισθάνεται ειλικρινά την ανάγκη να ευχαριστήσει για πολλοστή φορά, όλους τους εθελοντές αιμοδότες που διέθεσαν τον χρόνο τους και προσέφεραν το αίμα τους και στην 48ηαιμοδοσία, όπως επίσης και το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας.