Σοκαριστικά νέα στοιχεία έρχονται το φως της δημοσιότητας για τον 39χρονο, ο οποίος δολοφόνησε με απίστευτη βιαιότητα τη νονά του για να πάρει χρηματικό ποσό στη Νέα Ιωνία Βόλου. Ο 39χρονος δράστης που σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιριές μέσα στο σπίτι της και στη συνέχεια έκρυψε τη σορό στο υπόγειο της πολυκατοικίας, φέρεται να διέπραξε ακόμα μία δολοφονία οικίου του προσώπου τον Αύγουστο του 2009.

Συγκεκριμένα, είχε σκοτώσει την 69χρονη μητέρα του σημερινού του δικηγόρου, ο οποίος μάλιστα τον υπερασπίστηκε στη δολοφονία της νονάς του, την οποία και ομολόγησε. Το έγκλημα παρέμενε ανεξιχνίαστο από το 2009 και ο δικηγόρος δεν γνώριζε ότι ο πελάτης του είχε δολοφονήσει τη μητέρα του, την οποία είχε βρει πριν από 12 χρόνια μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της δολοφονίας στον Βόλο

Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2009 σε βάρος 69χρονης ημεδαπής στο Βόλο. Δράστης είναι ο 39χρονος που συνελήφθη για την ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής που τελέσθηκε πρόσφατα στο Βόλο.

Βόλος-σοκαριστική εξέλιξη: Είχε σκοτώσει και τη μάνα του δικηγόρου του ο δολοφόνος της 75χρονης

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε πριν από -12- χρόνια σε βάρος ημεδαπής στην πόλη του Βόλου. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 12-08-2009 στο Βόλο, 69χρονη ημεδαπή βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο.

Ειδικότερα, τις απογευματινές ώρες της 12ης Αυγούστου του 2009 στο Βόλο, 69χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο (σ.σ. τον γιο της).

Όπως προέκυψε, η θανούσα – που ήταν μητέρα του δικηγόρου, ο οποίος εκπροσωπεί τον 39χρονο – έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της.

Από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στο Βόλο, καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον ίδιο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη.

Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία 12 χρόνια μετά

Στα χέρια της 69χρονης που είχε δολοφονηθεί πριν 12 χρόνια είχε βρεθεί γεννητικό υλικό, το οποίο μέχρι σήμερα ήταν ορφανό και τελικά ταυτοποιήθηκε με αυτό του 39χρονου που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα για τη δολοφονία της νονάς του η οποία είχε βρεθεί νεκρή σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της με 42 μαχαιριές. Ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ότι είναι ναρκομανής και ότι δολοφόνησε την νονά του για να της πάρει 2.000 ευρώ.

Η γυναίκα που είχε δολοφονήσει πριν 12 χρόνια ήταν επίσης γνωστή του, γειτόνισσα των παππούδων του. Οι παππούδες του έμεναν στο ισόγειο και εκείνη στον τρίτο όροφο. Στοιχεία που είχαν βρεθεί στο χώρο του εγκλήματος 12 χρόνια πριν έδειχναν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, καθώς τον είχε κεράσει γλυκό πριν της επιτεθεί και την σκοτώσει, ενώ η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη.

Βόλος-σοκαριστική εξέλιξη: Είχε σκοτώσει και τη μάνα του δικηγόρου του ο δολοφόνος της 75χρονης

Σχετικά με τα αίτια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το άγριο έγκλημα 12 χρόνια πριν είχε γίνει για χρήματα, όπως και στην περίπτωση της δολοφονίας της νονάς του, ωστόσο δεν είχε διαπιστωθεί να λείπουν.
Πέθανε ο πατριός του λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του πρόσφατου εγκλήματος

Εντωμεταξύ, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του στυγερού πρόσφατου εγκλήματος, τη δολοφονία της νονάς δηλαδή, κατέληξε και ο πατριός του δράστη, καθώς με την αποκάλυψη της δολοφονίας δεν άντεξε το σοκ, έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε.

Σκότωσε τη νονά στο διαμέρισμα την κατέβασε στο ισόγειο -«Είμαι ναρκομανής δεν καταλάβαινα τι έκανα»

Να σημειωθεί ότι ο δράστης υποστηρίζει για τη δολοφονία της νονάς του ότι ήταν υπό την επίρρεια ναρκωτικών και δεν καταλάβαινε τι έκανε. Πάντως, δολοφόνησε την νονά το στο διάμερισμά της και εν συνεχεία κατέβασε τη σορό της στο υπόγειο και επέστρεψε στο σπίτι της για να καθαρίσει τα αίματα, στοιχείο που δείχνει τουλάχιστον μεθοδικότητα.

Πηγή protothema.gr -iefimerida.gr

Βόλος-σοκαριστική εξέλιξη: Είχε σκοτώσει και τη μάνα του δικηγόρου του ο δολοφόνος της 75χρονης