H Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» σε συνεργασία με τους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας, μόλις αντίκρυσε τις πρωτοφανείς καταστροφές που έπληξαν τη θεσσαλική πόλη της Καρδίτσας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αποφάσισε και έδρασε άμεσα και δυναμικά δημιουργώντας μια συνεχή γέφυρα αλληλεγγύης για να βοηθήσει τους πλημμυροπαθείς με τακτικές οικονομικές ενισχύσεις.

Η γέφυρα αλληλεγγύης και αγάπης γίνεται σε συνεργασία με περισσότερες εθελοντικές οργανώσεις και φορείς της περιοχής Καρδίτσας. Η συνεχής γέφυρα αλληλεγγύης λειτουργεί αποτελεσματικά και ευέλικτα ως εξής: Συγκεκριμένα ο εκάστοτε φορέας της Καρδίτσας αναφέρει εβδομαδιαία στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θεσσαλών Ευρώπης κ. Διαμαντή Γκίκα ή στον πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Σωτήριο Πολύζο τα είδη σύμφωνα με τις ανάγκες των πληγέντων.

Σε συνέχεια η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης αγοράζει με απευθείας παραγγελία διαδικτυακά από τα τοπικά καταστήματα της Καρδίτσας τα αναγκαία είδη και οι εταιρίες παραδίδουν τα πράγματα στον εκάστοτε φορέα. Ο φορέας με τους εκάστοτε εθελοντές διανέμουν τα αγαθά πόρτα πόρτα στους πληγέντες.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα