Γερουλάνος: «Ο πρωτογενής τομέας υποφέρει, ώρα να διορθωθούν τα λάθη της κυβέρνησης»

Στην Καρδίτσα βρίσκεται από αργά σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στο Παυσιλυπο στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στη Θεσσαλία ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου.
Τόσο από την Καρδίτσα, όσο και νωρίτερα από τη Λάρισα, ο κ. Γερουλάνος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον αγροτικό και ενεργειακό τομέα, ασκώντας κριτική στη κυβέρνηση για τις λανθασμένες – κατά τον ίδιο – και αντίθετες πολιτικές αποφάσεις προς την περιβαλλοντική κρίση που ταλαιπωρεί αυτή τη στιγμή τους αγρότες.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Γερουλάνος επεσήμανε πως είναι απαράδεκτο σήμερα λόγω της περιβαλλοντικής κρίσης που ζούμε, να μη μπορούν οι αγρότες να αυξήσουν το εισόδημά τους μειώνοντας το κόστος της άρδευσης με τις ενεργειακές κοινότητες. «Είναι τόσο απλό να λύσουμε δύο προβλήματα μαζί και αυτή η κυβέρνηση που θέλει να λέει ότι είναι προοδευτική, κεντρώα και φιλική στο περιβάλλον, παίρνει αποφάσεις που είναι στην αντίθετη κατεύθυνση», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γερουλάνος. «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι ο πρωτογενής τομέας υποφέρει αυτή τη στιγμή, ενώ έχει τη δυνατότητα να μεγαλουργήσει. Είναι ώρα να διορθωθούν τα λάθη της κυβέρνησης Μητσοτάκη», κατέληξε.
Τέλος, ερωτηθείς για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Γερουλάνος εκτίμησε πως το κλίμα είναι τόσο θετικό όσο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς, καταλήγοντας ότι «την επόμενη ημέρα θα παραμείνουν όλοι μαζί ενωμένοι και θα προχωρήσουν μπροστά».