Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος η Αναγέννηση

Με την ολοκλήρωση της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league 2, έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο ότι η Βέροια δεν πρόκειται να χάσει την πρωτιά ούτε με… σεισμό ή καταποντισμό!

Είναι κάτι που το διαπιστώσαμε και το καταθέσαμε όχι τώρα που έχει ανοίξει η διαφορά και από τη δεύτερη Λάρισα που διατηρούσε κάποιες λιγοστές ελπίδες, αλλά εδώ και πολύ καιρό που ακόμη τα πράγματα στη βαθμολογία ήταν ρευστά και η Αναγέννηση ήταν μέσα στο παιχνίδι!

Φαινόταν ολοκάθαρα (για όσους θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα και όχι να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και να μένουν μόνο στα αγωνιστικά δρώμενα), οτι ακόμη και δυσκολίες να είχε η ομάδα της Ημαθίας κάτι θα γινόταν και θα τις ξεπερνούσε!

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτει καλή ομάδα, αλλά μόνο αυτό όπως έχουμε εξηγήσει και έχει συνειδητοποιήσει όλος ο κόσμος δεν αρκεί. Καλή ομάδα είχε και η Αναγέννηση. Και πιστεύουμε ακόμη καλύτερη από τη Βέροια διότι αποδείχθηκε και στα μεταξύ τους παιχνίδια εκ των οποίων στο ένα του πρωταθλήματος την κορνιτοποίησε!

Οι “κιτρινόμαυροι” όμως είχαν σωρεία παιχνιδιών στα οποία αδικήθηκαν, ενώ τις δικές τους κακές ημέρες, πράγμα φυσιολογικό για μια μακρά διαδρομή, τις πλήρωσαν σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που δεν χάνουν ακόμη κι όταν δεν είναι καλοί!

Τρείς ήττες έχεις όλες κι όλες η Βέροια σε όλη την αγωνιστική χρονιά μέχρι στιγμής και οι δύο είναι από την Αναγέννηση!!! Μία για το Κύπελλο και μία για το πρωτάθλημα, ενώ ηττήθηκε στον πρώτο γύρο και από τον ΠΟΤ Ηρακλή!

Το σίγουρο, λοιπόν, είναι ότι με τη διαδρομή που κάνει φέτος η ομάδα της Καρδίτσας μπορεί να είναι κατα πολύ πιο έμπειρη σε όλα τα επίπεδα στη νέα αγωνιστική περίοδο!

Να μπει στο νέο πρωτάθλημα πολύ πιο προετοιμασμένη, υποψιασμένη και φυσικά προστατευμένη από διάφορα που έχουν γίνει εις βάρος τους φέτος με κορυφαία τη μεθόδευση της αναβολής του αγώνα με την Καβάλα και μάλιστα εις διπλούν.

Φυσικά γι’ αυτό δεν αρκεί η προσπάθεια της διοίκησης που είναι κάτι περισσότερο από σημαντική, αλλά θα πρέπει να παίξουν ρόλο και οι φορείς της πόλης και οι εκπρόσωποί μας στα κέντρα αποφάσεων συνεισφέροντας ώστε ο σύλλογος που σηκώνει μια ολόκληρη περιοχή στις πλάτες του, να μην καθίσταται έρμαιο στις διαθέσεις του κάθε “πονηρού”.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Σ’ ο,τι αφορά τα τρέχοντα οι “κιτρινόμαυροι” συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της 28ης αγωνιστικής που θα γίνει και πάλι μακριά από την έδρα τους.
Συγκεκριμένα αντιμετωπίζουν στο γήπεδο των Σερρών τον Πανσερραϊκό ο οποίος μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα και την ήττα στη Νέα Ευκαρπία από τον Απόλλωνα Πόντου βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού με 21 βαθμούς.

H φωτογραφία είναι από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Στάδιο, όπου η Αναγέννηση είχε επιβληθεί με σκορ 1-0 του Πανσερραϊκού.