Καρδιτσιώτης για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Νίκος Κακλαμάνος!

Ο πολύπειρος παίκτης ανανέωσε τη συνεργασία του και θα συνεχίσει να φορά τα “κυανόλευκα” για μία ακόμη σεζόν.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε από τη διοίκηση του ΑΣΚ με μια ανακοίνωη που αρμόζει στην περίσταση και στην αξία του παίκτη. Αναλυτικά τονίζονται τα εξής:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το Νίκο Κακλαμάνο.
Ο κορυφαίος σουτέρ της κατηγορίας, καθώς για μια ακόμη χρονιά ήταν ο πρώτος σε εύστοχα τρίποντα στην Α2 Εθνική, παραμένει στο δυναμικό του Α.Σ.Κ. για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.
Η εκτελεστική ικανότητα, η εμπειρία και η προσωπικότητα του Νίκου Κακλαμάνου, ήταν απαραίτητα στοιχεία για τη δημιουργία της νέας ομάδας του Α.Σ.Καρδίτσας και η παραμονή του έμπειρου γκαρντ, ήταν από το ξεκίνημα του καλοκαιριού, προτεραιότητα για το σχεδιασμό της ομάδας. Η καριέρα του άλλωστε, αποτελεί εγγύηση επιτυχίας, μιας και το Νίκο συνοδεύουν πολλές ομαδικές και ατομικές διακρίσεις. Με τρεις ανόδους στην Α1 Εθνική, με πέντε τίτλους κορυφαίου σουτέρ τριών πόντων της κατηγορίας, με επιτυχημένη παρουσία και διακρίσεις όπου αγωνίστηκε, ο Νίκος θα είναι και φέτος ηγέτης της ομάδας στη δύσκολη και απαιτητική σεζόν που έρχεται.

Τα νούμερα του Κακλαμάνου μιλούν από μόνα τους, καθώς έχει αγωνιστεί 11 σεζόν στην Α2 Εθνική με 307 αγώνες και 9.506 λεπτά συμμετοχής, στους οποίους έχει σκοράρει 4.506 πόντους με 545 ριμπάουντ και 800 ασίστ. Εξπέρ στα σουτ τριών πόντων, είναι με μεγάλη διαφορά ο κορυφαίος «μπόμπερ» της κατηγορίας έχοντας πετύχει 818 τρίποντα!!! Χαρακτηριστικό είναι πως και τις έντεκα σεζόν που αγωνίστηκε στην Α2, ήταν στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων σουτέρ, ενώ κατέκτησε πέντε φορές τον τίτλο του κορυφαίου (2008, 2010, 2014, 2017, 2020) !!!

Παράλληλα, έχει αγωνιστεί τρεις σεζόν στη Basket League, με 67 ματς και 1.068 λεπτά συμμετοχής, στα οποία πέτυχε 320 πόντους με 70 εύστοχα σουτ τριών πόντων. Στην Ευρώπη και στο Eurochallenge Cup, με τη φανέλα της Ολύμπιας Λάρισας έχει 13 διεθνείς αγώνες σκοράροντας 72 πόντους.
Εκτός όμως από τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο γήπεδο, ο Νίκος Κακλαμάνος εντάσσεται από φέτος και στο προπονητικό δυναμικό των ακαδημιών του Α.Σ.Καρδίτσας και θα μεταφέρει στους νεαρούς αθλητές του συλλόγου, την πολύτιμη εμπειρία και τη γνώση του πάνω στο μπάσκετ.
Ευχόμαστε στο Νίκο υγεία και δύναμη την προσεχή αγωνιστική σεζόν, καθώς και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.»