Είναι κάτι περισσότερο από εμφανές ότι η Αναγέννηση έβαλε “πρόσω ολοταχώς” τις μηχανές και διανύει ήδη το δρόμο της επιστροφής της στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επανέρχεται και μάλιστα η συγκυρία την ευνοεί ώστε να… υπερπηδήσει χρονιές που θα πήγαιναν χαμένες! Αν δεν μεσολαβούσαν οι διοικητικές αλλαγές του περασμένου καλοκαιριού για τις οποίες πάλι συγκεκριμένοι έδωσαν “μάχες” με στρεβλές λογικές, τούτη την ώρα ο ιστορικότερος σύλλογος του Νομού μας θα ήταν απενεργοποιημένος από αγωνιστική δράση και καθηλωμένος στο τοπικό πρωτάθλημα!

Δηλαδή θα διέγραφε άλλη μια τριετία (τουλάχιστον) μέσα στην εσωστρέφεια και θα ήταν εξαφανισμένος από τις αναφορές του πανελλήνιου αθλητικού γίγνεσθαι! Με ο,τι αυτό θα συνεπάγονταν για την προβολή της πόλης.

Μιας πόλης που όπως είναι γνωστό έχει… “εξαφανιστεί από το χάρτη”, μιας πόλης που γίνεται επίκεντρο τον τελευταίο καιρό μόνο για δυσάρεστα γεγονότα! Μιας πόλης που αν δεν “ουρλιαζε” επί καθημερινής βάσης ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ”, πιθανότατα να την είχαν διαγράψει ακόμη ακόμη και από τις… πινακίδες που κατευθύνουν τους ταξιδιώτες στις εθνικές οδούς και δείχνουν τους προορισμούς!!!

Μέσω του αθλητισμού και του πολιτισμού, διατηρεί η Καρδίτσα τη θέση της σε πανελλήνιες αναφορές! Η Αναγέννηση ως το ισχυρότερο “χαρτί” που απουσίαζε τα τελευταία χρόνια θα επιστρέψει και όπως γνωρίζει πολύ καλά να κάνει θα καταστήσει ξανά την πόλη μας επίκεντρο…

Θ.Κ.