Θετικές είναι οι εξελίξεις για το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Λεοντάρι, καθώς απομακρύνεται το ενδεχόμενο να «κατεβάσει ρολά».

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, κ. Γιώργος Στύλιος, σε συνάντηση που είχε με την βουλευτή της ΝΔ κ. Ασημίνα Σκόνδρα, δεσμεύτηκε πως το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Λεοντάρι θα συνεχίσει τη λειτουργία του και θα στελεχωθεί με το ανάλογο προσωπικό, για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Με προσωπικό όπως δεσμεύτηκε, θα ενισχυθεί και το υποκατάστημα στο Αγναντερό του Δήμου Μουζακίου. Στις τάξεις των κατοίκων του Λεονταρίου όπως έγραψε ο «Νέος Αγών» την περασμένη εβδομάδα η ανησυχία ήταν διάχυτη.

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα μετρά 90 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας και εξυπηρετεί καθημερινά τους κατοίκους 12 χωριών των πρώην Δήμων Ταμασίου, Μενελαϊδας και Θεσσαλιώτιδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα των ΕΛΤΑ είχε μπει στο… στόχαστρο για λουκέτο το 2013 και το 2019, ωστόσο ύστερα από πιέσεις που ασκήθηκαν προς την κεντρική διοίκηση, κατάφερε και πήρε παράταση «ζωής».