Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα με θύμα μία 48χρονη και δράστη τον 54χρονο σύζυγό της.

Το radiolasithi φέρνει στη δημοσιότητα νέες σοκαριστικές πληροφορίες για το έγκλημα. Σύμφωνα με αυτές, το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα. Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Σημειώνεται ότι μέχρι και τις 10 το πρωί ο δράστης βρίσκεται σε βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία.

https://fb.watch/8Xn7Yo66-w/

Στο χώρο του εγκλήματος ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με το cretapost, ο χώρος όπου έγινε το έγκλημα, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς ενώ αναμένεται ο ιατροδικαστής προκειμένου να προχωρήσει στην πρώτη αυτοψία στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι αιτίες που «όπλισαν» το χέρι του πρώην συζύγου ωστόσο φαίνεται πως το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες γι’ αυτό άλλωστε και η 48χρονη είχε φύγει από το σπίτι κι έμενε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά.

Πηγή : iefimerida.gr