Δεύτερη έδρα στην Καρδίτσα αποκτά το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως ανακοίνωσε ο Καρδιτσιώτης Διευθυντής του Προγράμματος Δρ. Ευθύμης Λέκκας.

Ο κ. Λέκκας που είναι Πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ, τονίζει πως το συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα προσπάθειας μίας μεγάλης ομάδας κορυφαίων επιστημόνων με μακρά εμπειρία στην Μελέτη και Διαχείριση του Περιβάλλοντος, στην Αειφόρο Ανάπτυξη, στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Φυσικών και Τεχνολογικών Καταστροφών, στη Διαχείριση Κρίσεων που προκύπτουν από αυτές αλλά και σε θέματα Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διεθνούς Συνεργασίας.

Προσθέτει ότι πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή διεθνώς και επιτυχημένα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, το οποίο αποκτά δεύτερη έδρα στην Καρδίτσα μετά από αποφάσεις των τοπικών Φορέων και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα