Δυνατό μπουρίνι με χαλάζι και αέρα χτύπησε ξανά τον Παλαμά- μεγάλες ζημιές, πολλά προβλήματα

Θύμα έντονων καιρικών φαινομένων έπεσε για ακόμη μια φορά η περιοχή του Παλαμά.
Δυνατό μπουρίνι, που συνοδεύτηκε με ισχυρή χαλαζόπτωση και δυνατό αέρα χτύπησε την περιοχή του Δήμου Παλαμά και ιδίως την πόλη του Παλαμά.
Αποτέλεσμα των επικίνδυνου καιρικού φαινομένου ήταν να ξηλωθούν στέγες στπιτών. Επίσης σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων, μεταξύ άλλων πάνω σε σπίτι και αυτοκίνητα, αλλά και κολώνων της ΔΕΗ αφήνοντας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα της περιοχή.
Παράλληλα αρκετοί δρόμοι παραμένουν πλημμυρισμένοι. Όπως ανέφερε μιλώντας στο “Νέο Αγώνα” ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, τα νερά της βροχής μέσω του αποχετευτικού συστήματος όμβριών υδάτων καταλήγουν σε κανάλια περιμετρικά του Παλαμά, τα οποία χρησιμοποιούνται  παράλληλα ως αρδευτικά. Τα κανάλια αυτά είναι γεμάτα τη συγκεκριμένη περίοδο για αρδευτικούς λόγους, με αποτέλεσμα το νερό της βροχής να αδυνατεί να βρει διέξοδο μέσω του αποχετευτικού δικτύου και να παραμένει εγκλωβισμένο μέσα στην πόλη.
Πυροσβεστική και δήμος επιχειρούν σε διάφορα σημεία, ενω καταγράφονται εκτεταμένες ζημιές και σε καλλιέργειες. Ωστόσο σαφέστερη εικόνα θα υπάρχει αύριο μετά τους επιτόπιους  ελέγχους.
Η ενημέρωση από το Νέο Αγώνα θα συνεχιστεί.