Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η εκδίκαση της ένστασης και της καταγγελίας που κατέθεσε η Αναγέννηση για όσα απίθανα συνέβησαν στην Καβάλα, στο μονομελές πειθαρχικό της super league 2.

Οι “κιτρινόμαυροι” κατήγγειλαν  ότι ο αγώνας κακώς αναβλήθηκε αφού η πλευρά της Καβάλας επικαλέστηκε επτά κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες της και ένας εξ αυτών δεν ανήκε στη δύναμή της!!!

Πράγματι αυτό αποδείχθηκε και με στοιχεία κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ενώ η Καβάλα υποστήριξε ότι είχε κάνει συμβόλαιο τον ποδοσφαιριστή, δίχως όμως να προσκομίσει και έκδοση δελτίου από την ΕΠΟ, επιβεβαιώνοντας δηλαδή την επιχειρηματολογία των “κιτρινόμαυρων”!

Ως γνωστόν η αποστολή της Αναγέννησης είχε ταξιδέψει και διανυκτερεύσει στη Μακεδονική πόλη και πέρα από την εφαρμογή του κανονισμού εμπίπτει και ένα θέμα ηθικό αφού οι αθεόφοβοι δεν ενημέρωσαν έγκαιρα τουλάχιστον την φιλοξενούμενη ομάδα ότι δεν θ’ αγωνιστούν!!!

Από την στιγμή που δεν κατόρθωσαν να εκδώσουν περισσότερα των πέντε δελτίων καινούργιων ποδοσφαιριστών τους… προέκυψε κορωνοϊός! Αμέσως μετά την… γαστρεντερίτιδα δηλαδή!!!

Το κατα πόσο θα έχει τύχη η ένσταση των “κιτρινόμαυρων”, ουδείς μπορεί να το γνωρίζει.

Την Παρασκευή θα κατατεθούν ενώπιον του δικαστή υπομνήματα και αναμένεται η απόφαση.