Η επανεκκίνηση της Αναγέννησης είναι γεγονός και μάλιστα η μεγάλη ομάδα του Νομού μας επιστρέφει δυνατή, ενισχυμένη και οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα!

Στο “Γιώργος Μπαζής” το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μια συγκέντρωση πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες που μας προϊδεάζει για το τι θ’ ακολουθήσει!

Οι “κιτρινόμαυροι” θα επιστρέψουν στο πρωτάθλημα με εικόνα που παραπέμπει σε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας, εκεί ακριβώς που θέλουν δηλαδή να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό.

Με επικεφαλής σε συμβουλευτικό ρόλο στο αγωνιστικό τον Περικλή Αμανατίδη, νέο προπονητή τον Αλέξανδρο Κουρτόγλου, με δύο γυμναστές (Δημήτρης Αετόπουλος, Φάνης Τζατζάκης), έναν προπονητή τερματοφυλάκων (Μάκης Μπουντόλος) και οκτώ νέες προσθήκες!!!

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Γιώργος Κοντός, Λάμπρος Πολίτης, Σίνισα Mλαντένοβιτς, Νόνης Χρήστος, Νίκολα Καρακλάγιτς, Παναγιώτης Κοντοβάς, Μάκης Μπακαδήμας και Χρήστος Μπουρούσης.

Δείτε εδώ τις ανακοινώσεις από το επίσημο site της ομάδας για τις νέες μεταγραφές.

Στους παίκτες μίλησαν ο νέος προπονητής Αλέξανδρος Κουρτογλου αλλά και ο πρόεδρος Δημήτρης Παπαδημητρίου που έδωσε το σύνθημα: “Μοναδικός στόχος η άνοδος” τόνισε…

Δείτε πιο κάτω βίντεο απο την “κιτρινόμαυρη” συγκέντρωση και προπόνηση, ενώ αναλυτικό ρεπορτάζ  θα υπάρχει αύριο από την έντυπη έκδοση του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ”.