• Wonder Woman, Soul και «Μάγισσες» θα προβληθούν την πρώτη εβδομάδα

Η απόλυτη καλοκαιρινή ψυχαγωγία, ο θερινός κινηματογράφος, επιστρέφει. Από αύριο Παρασκευή ο θερινός κινηματογράφος της Καρδίτσας ανοίγει ξανά τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους κινηματογραφόφιλους της περιοχής μετά από μια μακρά περίοδο “κινηματογραφικού λουκέτου” εξαιτίας της πανδημίας. Με τη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων η νέα κινηματογραφική περίοδος αρχίζει και όλοι ελπίζουν να εξελιχθεί ομαλά.

Τα μέτρα

Για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου προβλέπονται τα εξής μέτρα:

Υποχρεωτική κενή θέση ανά δύο καθήμενους

Πληρότητα στο 75%

Άτομα που προσέρχονται μαζί, κάθονται υποχρεωτικά στις δύο θέσεις μεταξύ των οποίων δεν μεσολαβεί κενός χώρος/κενή θέση

Απαγορεύεται το διάλειμμα κατά την προβολή ανεξαρτήτως διάρκειας της ταινίας

Η ταξιθεσία είναι υποχρεωτική για την τοποθέτηση των θεατών στις θέσεις τους

Νέα οθόνη

Ο υπεύθυνος λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου της Καρδίτσας κ. Π. Αποστόλου τόνισε στο “ΝΑ” ότι όλα είναι έτοιμα για την επαναλειτουργία του θερινού κινηματογράφου της πόλης μας καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες συντηρήσεις και η αποκατάσταση κάποιων φθορών. Μάλιστα ο κινηματογράφος θα υποδεχθεί τους λατρεις του είδους με νέα οθόνη η εγκατάσταση της οποίας ολοκληρώθηκε μόλις χθες.

Ο κ. Αποστόλου τόνισε ότι αυτή την περίοδο αναμένεται καταιγισμός από νέες ταινίες καθώς ελάχιστες είναι αυτές που προβλήθηκαν το περασμένο διάστημα. Ετσι το φετινό καλοκαίρι οι κινηματογραφόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία κα παρακολουθήσουν πολλές και καλές ταινίες αφού ήδη από την πρώτη εβδομάδα, οι εταιρείες διανομής δείχνουν τις διαθέσεις τους με επτά νέες ταινίες.

Στον θερινό κινηματογράφο της Καρδίτσας θα προβληθούν από την Παρασκευή εως την Τετάρτη η ταινία Wondre Woman 1984, από την Παρασκευή εως την Κυριακή η ταινία κινουμένων σχεδίων Soul και από τη Δευτέρα εως την Τετάρτη οι “Μάγισσες’.

Οι ταινίες

Wonder Woman : 1984 Δουλεύοντας ως αρχαιολόγος σε νεοϋρκέζικο μουσείο, η πριγκίπισσα των Αμαζόνων Νταϊάνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν άπληστο επιχειρηματία ο οποίος προσπαθεί να πάρει στην κατοχή του μια μαγική πέτρα και να αποκτήσει ανεξέλεγκτες υπερδυνάμεις.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/05
ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/05
ΣΤΙΣ 21:15

Soul : Ο Τζο είναι δάσκαλος μουσικής στο γυμνάσιο, πάθος του όμως είναι η τζαζ. Έτοιμος να δοκιμαστεί ως μέλος μιας περιζήτητης μπάντας, θα πέσει θύμα ατυχήματος και θα βρεθεί παγιδευμένος ανάμεσα σ’ αυτήν και την επόμενη ζωή.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : ΑΠΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 24/05 ΕΩΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ26/05 ΣΤΙΣ 20:45

Οι Μάγισσες : Στην Αλαμπάμα του 1967 ένας ορφανός Αφροαμερικανός και η γιαγιά του πρέπει να σταματήσουν τα σχέδια μιας ομάδας μαγισσών να μετατρέψουν όλα τα παιδιά του κόσμου σε ποντίκια.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :
ΔΕΥΤΕΡΑ 24/05 ΕΩΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 26/05 ΣΤΙΣ 22:25

Γενική είσοδος -7.5 € Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι- 6 € ONLINE ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: cinemakarditsa.gr ΠΡΟΣΦΟΡΑ Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες.