Μία τεράστια μεταγραφή, μια… “βόμβα μεγατόνων” που ταράζει τα νερά στο χώρο του μπάσκετ και πολύ δε περισσότερο στην Α2 Εθνική Κατηγορία θα πραγματοποιήσει ο ΑΣ Καρδίτσας!

Ο λόγος για την προσθήκη του Γιάννη Μπουρούση που επιστρέφει στο “παρκέ” παρά την απόφασή του να σταματήσει την ενεργό δράση, για χάρη της αγαπημένης του Καρδίτσας και του εκπροσώπου της στο χώρο του μπάσκετ που πάει πλέον για άλλα και ανεβαίνει θεαματικά επίπεδο ακόμη περισσότερο!

Εδώ και καιρό είναι γνωστή η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους του ΑΣΚ και τον τεράστιας διεθνής εμβέλειας Καρδιτσιώτη μπασκετμπολίστα που έγραψε ιστορία στο χώρο.

Πλέον αυτή θα μετουσιωθεί και σε ουσιαστική συνεισφορά μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά:

«Έχοντας μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια του συλλόγου της ιδιαίτερης πατρίδας μου, στον οποίο έκανα και τα πρώτα μου βήματα στο μπάσκετ, νιώθω την επιθυμία και την ανάγκη θέσω εαυτόν στην διάθεση του προπονητή και να συνεισφέρω με την εμπειρία μου στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Η διεκδίκηση της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί ένα όνειρο ετών για την αθλητική κοινωνία της Καρδίτσας και η ιδέα του αποχαιρετισμού μέσα στο νεότευκτο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, με συγκινεί ιδιαίτερα. Ραντεβού, λοιπόν, στα παρκέ!».

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” που ετοιμάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για την είδηση που πρωταγωνιστεί στα ΜΜΕ της χώρας