Την προσεχή Κυριακή κι αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε κάτι το έκτακτο (από αυτά που έγιναν πλέον… συνηθισμένα!), θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση η Αναγέννηση!

Μετά από τέσσερα παιχνίδια που αναβλήθηκαν, εκ των οποίων το ένα με μια αχαρακτήριστη μεθόδευση (Καβάλα), οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να ξαναβρούν τον ρυθμό τους και να παίξουν στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης με τον Απόλλωνα Πόντου διεκδικώντας τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Το κατα πόσο είναι εύκολο να επανέλθουν στο ρυθμό που είχαν αποκτήσει πριν διακοπεί το πρωτάθλημα, είναι κάτι που βεβαίως δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και αυτό άλλωστε είναι και το μεγάλο στοίχημα.

Οι ομάδες είναι για να παίζουν κι όχι για να παρακολουθούν και επηρεάζονται όταν οι παίκτες τους χάνουν τη ροή των παιχνιδιών.
Το συγκρότημα της Καρδίτσας έδωσε το τελευταίο ματς στις 29 Δεκεμβρίου στο Κερατσίνι κερδίζοντας με 1-0 τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού! Στις 2 Ιανουαρίου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ματς της Καβάλας (που είχε επαναοριστεί) αλλά τελικά με μεθόδευση των γηπεδούχων αναβλήθηκε.

Ακολούθησαν οι αναβολές των αγώνων με τον Πανσερραϊκό (εντός έδρας), ΠΟΤ Ηρακλή (εκτός) και Βέροια (εντός έδρας) για να φθάσουμε στην 14η αγωνιστική όπου οι “κιτρινόμαυροι” θα παίξουν με τον Απόλλωνα Πόντου.

Εχοντας πλέον σε εκκρεμότητα τρεις αγώνες που θα τους δώσουν όποτε τους ορίσει η διοργανώτρια μαζί με τα υπόλοιπα αναβληθέντα παιχνίδια του πρωταθλήματος….

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ… ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!
Στο μεταξύ η προετοιμασία της ομάδας μέσα σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν συνεχίζεται με τους παίκτες έναν μετά τον άλλον να αναρρώνουν και από τον κορωνοϊό, ευτυχώς χωρίς προβλήματα και οι περισσότεροι που είχαν προσβληθεί ασυμπτωματικοί.

Βέβαια από προχθες προστέθηκε ένα ακόμη πρόβλημα και έχει να κάνει με το γηπεδικό, αφού με την κακοκαιρία που χτύπησε την περιοχή το “Γιώργος Μπαζής” γέμισε νερά κι έτσι η ομάδα αναγκάστηκε να προπονηθεί στο καινούργιο κλειστό γυμναστήριο!
Σήμερα λογικά η κατάσταση θα είναι καλύτερη αλλά και παλι αν τα γήπεδα είναι “βαριά” θα γίνει προπόνηση σε παρκέ!

Σε κάθε περίπτωση στην Αναγέννηση θα κάνουν ο,τι περνάει από το χέρι τους, αγωνιστικό τμήμα και διοίκηση, ώστε η ομάδα να επιστρέψει όσο το δυνατόν λιγότερο επηρεασμένη από την διακοπή στην αγωνιστική δράση και να συνεχίσει την καταπληκτική πορεία που διαγράφει στο πρωτάθλημα…

Θ.Κ.